Potrošači
Seniko studio
Vijesti
03.08.2016. MultiPlusCard koristi 77 posto svih korisnika programa vjernosti
Istraživanje agencije Valicon dodatno potvrdilo snagu MultiPlusCard programa nagrađivanja vjernosti kupaca

Prema posljednjem nacionalnom istraživanju korištenja programa vjernosti, koje je proveo Valicon, MultiPlusCard program nagrađivanja vjernosti apsolutni je broj jedan među 10 najkorištenijih programa vjernosti. Naime, 77 posto svih korisnika programa vjernosti koristi upravo MultiPlusCard program nagrađivanja.

Istraživanje Valicona, regionalne kompanije za tržišno i marketinško savjetovanje i istraživanje, provedeno na nacionalno reprezentativnom uzorku od 1449 ispitanika, pokazalo je kako 62 posto građana u Hrvatskoj starijih od 18 godina koristi barem jedan program nagrađivanja vjernosti, a najzastupljenija potkategorija je ona trgovaca robe široke potrošnje u kojoj je MultiPlusCard program odabran kao prvi izbor korisnika.

Ovime je još jednom potvrđena snaga MultiPlusCard programa koji je 2014. godine ušao i u finale svjetskog izbora najboljih programa nagrađivanja vjernosti među 200 prijavljenih iz cijelog svijeta.

MultiPlusCard program jedini je koalicijski program vjernosti u Republici Hrvatskoj, odnosno program koji obuhvaća niz renomiranih partnera programa kod kojih korisnici programa mogu prikupljati nagradne bodove te ostvarivati razne pogodnosti.

Dodatna prednost MultiPlusCard programa je što omogućuje personalizaciju pogodnosti koje se nude kupcima u skladu s njihovim kupovnim navikama i potrebama.
Nadalje, nagrade partnera kumuliraju se nakon prelaska praga te se tako dobiven novčani iznos nagrada može iskoristiti kod bilo kojeg partnera po izboru samog kupca.

Činjenica da se radi o koalicijskom programu u kojem sudjeluje niz partnera programa, pruža kupcima veće mogućnosti sakupljanja i iskorištavanja nagradnih bodova.

MultiPlusCard partnersku mrežu čine tržišni lideri u svojim djelatnostima kao što su Konzum, Zagrebačka banka, Hrvatski telekom, Allianz, Atlas, Pevec, Kozmo, Tisak, Intersport, Modiana, F&F te najnoviji partner Abrakadabra – internetska trgovina.

Svi partneri uz redovnu pogodnost sakupljanja i iskorištavanja nagradnih bodova korisnicima programa nude i dodatne pogodnosti kao što su: posebni popusti na ukupnu kupnju ili pojedine proizvode i usluge, popusti na pojedine kategorije proizvoda ili brendove proizvoda, a koji se kreću i u rasponu do 50% ovisno o partneru programa.

MultiPlusCard je nedavno izdao i prvi broj lifestyle magazina pod nazivom „Plus za mene“. Na 100 stranica sadržaja korisnicima su dostupni brojni korisni savjeti, recepti i shopping stranice s preporukama za povoljnu kupnju.

Magazin donosi uvijek važne i aktualne teme poput zdravlja, sportskih aktivnosti, uređenja doma, hobi i slično. Svojim lifestyle magazinom MultiPlusCard se nastoji još više približiti kupcima te im pružiti dodanu vrijednost u obliku kvalitetnog sadržaja kao zahvalu za vjernost koju mu svakim danom poklanjaju.

Svi MultiPlusCard korisnici magazin mogu kupiti po cijeni od samo 3,5 kune ekskluzivno u Konzum i Kozmo prodavaonicama.

Povezani članci
19.10.16 Trgovina na malo
Novi veliki iskorak Konzuma i MultiPlusCarda – MultiPlusCard cijena!
04.10.16 Vijesti
Novi veliki iskorak Konzuma i MultiPlusCarda – MultiPlusCard cijena!
31.03.16 Promocije
A007 predstavio novi online mall
25.01.16 Statistika
Globalna snaga maloprodaje 2016.
31.05.13 Vijesti
Izvučena prva dobitnica u velikoj nagradnoj igri MultiPlusCarda
18.01.13 Trgovina na malo
Konzumove „Najniže cijene u susjedstvu“ donose uštede kupcima svaki dan
04.09.12 Vijesti
ShoeBeDo novi partner MultiPlusCard programa
11.05.12 Trgovina na malo
Trgovci na malo traže nove načine za zadržavanje kupaca
07.03.12 Korisne informacije
MultiPlusCard pokrenuo MultiPlus mobile
07.11.11 Trgovina na malo
Novi projekt lojalnosti Mercatora-H
24.09.11 Trgovina na malo
Spar Hrvatska pokrenuo novi program vjernosti
15.09.11 Trgovina na malo
Započeo mjesec duplih bodova za sve MultiPlusCard korisnike
18.08.11 Trgovina na malo
Gotovo 300 tisuća korisnika kartica lojalnosti Mercatora-H
09.08.11 Trgovina na malo
MultiPlusCard privjesak za ključeve za još jednostavnije sakupljanje bodova
21.09.10 Trgovina na malo
MultiPlusCard - prvi koalicijski program nagrađivanja korisnika
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa