Trgovina
Seniko studio
Trgovina na malo
09.08.2011. MultiPlusCard privjesak za ključeve za još jednostavnije sakupljanje bodova
MultiPlusCard korisnici odnedavno mogu sakupljati bodove i putem novih MultiPlusCard privjesaka za ključeve. Ovi privjesci su u stvari male verzije MultiPlusCard kartice, a koriste se na jednak način kao i sama MPC kartica.

Novost je u tome što je mala kartica u formi privjeska za ključeva uvijek pri ruci te omogućuje još praktičnije, brže i jednostavnije korištenje prilikom svakodnevne kupnje, navode iz MultiPlusCarda.

Novi privjesak za ključeve najvjernijim korisnicima došao je na kućnu adresu u tri identična primjerka kartice koja omogućuju paralelno sakupljanje bodova za nekoliko članova obitelji. Sakupljeni bodovi putem svih MultiPlusCard privjesaka i glavne kartice zbrajaju se, a nagradni kuponi i dalje stižu na adresu glavnog korisnika kartice.

Svi korisnici MultiPlusCard kartice, ukoliko do sada nisu dobili svoje nove privjeske za ključeve, iste mogu zatražiti i putem besplatnog info-telefona 0800 0110 ili putem e-maila na info@multipluscard.hr.

Osim novih privjesaka i nagradnih bodova i kupona, MultiPlusCard od nedavno sve svoje korisnike posebno nagrađuje uoči njihovih rođendana, prigodnim čestitkama i popustima.

MultiPlusCard program prvi je koalicijski program na hrvatskom tržištu, u kojem partnerski sudjeluju Konzum, Zagrebačka banka, T-Mobile, Tisak, Tisak Media, Kozmo te Atlas.

Cilj programa je nagrađivanje korisnika MultiPlusCard kartice te korisnika kartica Maestro i MasterCard Zagrebačke banke, na više od 2,000 prodajnih mjesta partnera u Hrvatskoj i inozemstvu.

Za kupnju proizvoda i usluga partnera MultiPlusCard programa, korisnici kartice sakupljaju bodove, koje mogu iskoristiti na kraju tromjesečnog obračunskog razdoblja zajedno sa cijelim nizom drugih pogodnosti.

MultiPlusCard program nagrađivanja vjernosti po prvi puta svojim korisnicima nudi mogućnost ostvarivanja nagrada kod više partnera samo jednom kupnjom, navodi se u priopćenju.

Povezani članci
19.10.16 Trgovina na malo
Novi veliki iskorak Konzuma i MultiPlusCarda – MultiPlusCard cijena!
04.10.16 Vijesti
Novi veliki iskorak Konzuma i MultiPlusCarda – MultiPlusCard cijena!
03.08.16 Vijesti
MultiPlusCard koristi 77 posto svih korisnika programa vjernosti
31.03.16 Promocije
A007 predstavio novi online mall
25.01.16 Statistika
Globalna snaga maloprodaje 2016.
31.05.13 Vijesti
Izvučena prva dobitnica u velikoj nagradnoj igri MultiPlusCarda
18.01.13 Trgovina na malo
Konzumove „Najniže cijene u susjedstvu“ donose uštede kupcima svaki dan
04.09.12 Vijesti
ShoeBeDo novi partner MultiPlusCard programa
07.03.12 Korisne informacije
MultiPlusCard pokrenuo MultiPlus mobile
15.09.11 Trgovina na malo
Započeo mjesec duplih bodova za sve MultiPlusCard korisnike
21.09.10 Trgovina na malo
MultiPlusCard - prvi koalicijski program nagrađivanja korisnika
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa