Seniko studio
Seniko studio
O nama
Poštovani korisnici

Dobrodošli na portal Suvremena.hr

Časopis Suvremena trgovina, kao jedini stručni časopis za trgovinu u nas, namijenjen je managementu u trgovini i svima koji su vezani uz struku. Izlazi od 1976. godine, te u 2016. godini navršava četrdesetprvu godinu neprekidnog izlaženja. Jedini je te vrste u Hrvatskoj i u proteklim je godinama svoga postojanja postao prepoznatljiv informator zbivanja u oblasti trgovine.

Prateći njen razvoj i aktualna zbivanja, njeno stanje, položaj i razvoj, časopis se distribuira širokom krugu korisnika, s posebnim naglaskom na edukacijsku ulogu (77 obrazovnih centara diljem Hrvatske - 25.000 učenika/studenata trgovačkog, komercijalnog i ekonomskoga usmjerenja).

U cilju još boljeg informiranja naših korisnika, odlučili smo pokrenuti web portal koji, za razliku od časopisa, nudi svakodnevne aktualnosti vezane za oblast trgovine. U online varijanti časopis i Newsletter distribuiraju se na 46.000 e-mail adresa poslovnih ljudi u regiji.

Nakon devet godina otkako smo na webu, u home page nas je uvrstilo 5.600 korisnika, a posjeta je sa početnih 1.500 posjetitelja mjesečno dostigla 8.000 posjetitelja dnevno.

Provjerite zašto!

   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa