Potrošači
Seniko studio
Vijesti
31.05.2013. Izvučena prva dobitnica u velikoj nagradnoj igri MultiPlusCarda
Milijun nagradnih MPC bodova - 40.000 kuna u nagradnim kuponima osvojila Zora Zeko iz Osijeka

U velikoj nagradnoj igri MultiPlusCarda - najvećeg koalicijskog programa nagrađivanja vjernosti kupaca u Hrvatskoj koja traje do kraja godine, izvučena je prva dobitnica. Milijun nagradnih MultiPlusCard bodova što predstavlja protuvrijednost od 40.000 kn u nagradnim kuponima osvojila je gospođa Zora Zeko iz Osijeka.

Gospođa Zora Zeko, na uručenje vrijedne nagrade koju je osvojila kao vjerni kupac u Konzumu u kojem redovito koristi i svoju MultiPlusCard karticu, došla je u pratnji svoje obitelj, te je oduševljeno ispričala kako je ovo definitivno njena godina.

Nagradna igra MultiPlusCarda se nastavlja i dalje. Svi članovi MultiPlusCard programa u ovoj nagradnoj igri mogu osvojiti 1.000.000 MultiPlusCard nagradnih bodova što predstavlja protuvrijednost 40.000 kn u nagradnim kuponima, a sretni dobitnik izvlači se svakih 15 dana. Do kraja godine bit će ukupno 17 izvlačenja te će se na taj način podijeliti 17 milijuna nagradnih bodova, odnosno ukupno 680.000 kuna u nagradnim kuponima.

U mjesečnim izvlačenjima sudjeluju kupci koji u mjesec dana barem jedanput obave kupnju kojom ostvaruju najmanje jedan MultiPlusCard bod na prodajnim mjestima partnera MultiPlusCard programa (Konzum, Tisak media, Atlas, Kozmo, ShoeBeDo) uz provlačenje MultiPlusCard kartice ili obave kupnju kojom ostvaruju najmanje jedan MultiPlusCard bod plaćanjem MasterCard ili Maestro karticom Zagrebačke banke. Također, u nagradnoj igri sudjeluju i svi korisnici MulitPlusCarda koji u mjesec dana barem jedanput nadoplate svoj telefonski račun na bonove MultiPlus mobile-a, Simpe ili Hrvatskog Telekoma.

Svaka gore navedena transakcija bit će automatski evidentirana te zabilježena kao prijava za nagradnu igru, a u nagradnoj igri moguće je sudjelovati s neograničenim brojem transakcija.

MultiPlusCard najveći je program nagrađivanja vjernosti kupaca u Hrvatskoj, u kojem je uključen niz partnera (Konzum, Tisak, Zagrebačka banka, Hrvatski Telekom, MulitPlus mobile, Atlas, Kozmo i ShoeBeDo) i svaki od njih nagrađuje za kupnju. Svakom kupnjom kod partnera Programa moguće je sakupljati nagradne bodove i ostvarivati pravo na nagradne kupone za značajne uštede. Nagradna igra dodatan je iskorak s ciljem zahvale vjernim članovima, kojima se na ovaj način pruža prilika za ostvarenje dodatnih koristi vezano uz članstvo u MultiPlusCard programu.

Povezani članci
19.10.16 Trgovina na malo
Novi veliki iskorak Konzuma i MultiPlusCarda – MultiPlusCard cijena!
04.10.16 Vijesti
Novi veliki iskorak Konzuma i MultiPlusCarda – MultiPlusCard cijena!
03.08.16 Vijesti
MultiPlusCard koristi 77 posto svih korisnika programa vjernosti
31.03.16 Promocije
A007 predstavio novi online mall
25.01.16 Statistika
Globalna snaga maloprodaje 2016.
18.01.13 Trgovina na malo
Konzumove „Najniže cijene u susjedstvu“ donose uštede kupcima svaki dan
04.09.12 Vijesti
ShoeBeDo novi partner MultiPlusCard programa
07.03.12 Korisne informacije
MultiPlusCard pokrenuo MultiPlus mobile
15.09.11 Trgovina na malo
Započeo mjesec duplih bodova za sve MultiPlusCard korisnike
09.08.11 Trgovina na malo
MultiPlusCard privjesak za ključeve za još jednostavnije sakupljanje bodova
21.09.10 Trgovina na malo
MultiPlusCard - prvi koalicijski program nagrađivanja korisnika
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa