Trgovina
Seniko studio
Trgovina na malo
19.10.2016. Novi veliki iskorak Konzuma i MultiPlusCarda – MultiPlusCard cijena!
Jedinstvena pogodnost korisnicima MultiPlusCard kartica - više od 1.000 proizvoda po nižim cijenama u Konzumu!
Konzum u svim svojim trgovinama od 6. listopada za korisnike MultiPlusCard kartica uvodi niže cijene za čak 1.000 premium domaćih i stranih proizvoda od kojih su neki sniženi i do 40%. Ova kontinuirana inicijativa pod nazivom MultiPlusCard cijena predstavlja najnoviji iskorak Konzuma i MultiPlusCarda u nagrađivanju vjernosti potrošača.

Na takav način će svakodnevna kupnja u Konzumu, uz sve redovne promotivne ponude, biti još povoljnija za korisnike MultiPlusCard kartice za koje će svaki mjesec biti sniženo 1.000 artikala iz cijelog asortimana, uključujući kruh, mlijeko, meso i mesne delicije, dječju hranu i igračke, kozmetiku, proizvode za čišćenje i ostalo. Kupci će na policama, pored redovne cijene, moći vidjeti i sniženu MultiPlusCard cijenu, a svi koji nisu korisnici kartice mogu na licu mjesta zatražiti karticu i iskoristiti tu pogodnost. Uz veliku raznolikost i dostupnost proizvoda važno je istaknuti kako su artikli na akciji od prvog do posljednjeg u mjesecu nakon čega se sniženja sele na novu grupu proizvoda te tako kupcima omogućuju raznolikost, kombiniranje različitih proizvoda i velike uštede. MultiPlusCard cijena vrijedit će u svim prodavaonicama Konzuma kao i u internetskoj trgovini Konzum Klik.

''Inovativnost i razumijevanje potreba kupaca vrijednosti su na kojima gradimo svoj uspjeh. Kao lider na tržištu predvodimo trendove i u segmentu nagrađivanja vjernosti kupaca te kontinuirano za njih uvodimo nove pogodnosti.

To je svakako jedan od razloga zašto je Konzum prvi izbor pri kupnji za više od 650 tisuća kupaca svakoga dana. Uvođenje posebnih, nižih cijena za naše kupce, korisnike MultiPlusCard kartice u Konzumu, predstavlja novi iskorak u nagrađivanju vjernosti naših potrošača i stvaranju dodatnih razloga za kupnju u Konzumu.“ - izjavio je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Konzuma.

„MultiPlusCard program prvi je koalicijski program nagrađivanja vjernosti u Hrvatskoj i apsolutni je broj jedan po ocjeni korisnika programa nagrađivanja vjernosti kupaca. Danas ima više od 1,3 milijuna korisnika, a broj korisnika kontinuirano raste kao i mreža naših partnera. MultiPlusCard program omogućuje korisnicima sakupljanje bodova kupnjom u prodavaonicama partnera čime ostvaruju uštede i popuste na računu nakon kupnje i u knjižicama s popustima. Nova pogodnost kojom vjerni kupci Konzuma uz MultiPlusCard karticu ostvaruju popust odmah pri kupnji, zasigurno je jedinstvena pogodnost kojom se MultiPlusCard program dodatno izdvaja u odnosu na sve ostale programe nagrađivanja vjernosti.“ – izjavio je Dražen Jurković, predsjednik Uprave MultiPlusCarda.

Klasična knjižica s popustima vrijedit će i dalje, no sa MultiPlusCard cijenama kao novim popustima na licu mjesta cilj je povećati zadovoljstvo najvjernijih kupaca u svim Konzum trgovinama.
Kupci koji nisu članovi MPC programa to mogu postati tako da ispune pristupnicu koja se nalazi na prodajnim mjestima partnera ili ispune prijavu online. MultiPlusCard cijena predstavlja novi standard u poslovanju i promocijskoj strategiji Konzuma i MultiPlusCard kartice koja za cilj ima stvaranje dodatnih vrijednosti za sve korisnike i kupce.

Povezani članci
04.10.16 Vijesti
Novi veliki iskorak Konzuma i MultiPlusCarda – MultiPlusCard cijena!
03.08.16 Vijesti
MultiPlusCard koristi 77 posto svih korisnika programa vjernosti
31.03.16 Promocije
A007 predstavio novi online mall
25.01.16 Statistika
Globalna snaga maloprodaje 2016.
31.05.13 Vijesti
Izvučena prva dobitnica u velikoj nagradnoj igri MultiPlusCarda
18.01.13 Trgovina na malo
Konzumove „Najniže cijene u susjedstvu“ donose uštede kupcima svaki dan
04.09.12 Vijesti
ShoeBeDo novi partner MultiPlusCard programa
07.03.12 Korisne informacije
MultiPlusCard pokrenuo MultiPlus mobile
15.09.11 Trgovina na malo
Započeo mjesec duplih bodova za sve MultiPlusCard korisnike
09.08.11 Trgovina na malo
MultiPlusCard privjesak za ključeve za još jednostavnije sakupljanje bodova
21.09.10 Trgovina na malo
MultiPlusCard - prvi koalicijski program nagrađivanja korisnika
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa