Seniko studio
Vijesti
06.07.2016. Visoko učilište ALGEBRA novi partner u projektu „Zajednička nabava – HOK ZNA“
Temeljem Sporazuma Hrvatske obrtničke komore (HOK) s Visokim učilištem Algebra, koji su 6. srpnja u Zagrebu potpisali predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec i dekan Visokog učilišta Algebra mr. sc. Mislav Balković, osigurava se ostvarivanje prava na popust pri upisu studijskih programa Visokog učilišta Algebra za članove Hrvatske obrtničke komore na području cijele Hrvatske.

Članovima HOK-a i zaposlenicima, kao i članovima njihovih obitelji, Visoko učilište Algebra osigurava 5% popusta na svoje preddiplomske i diplomske studijske programe. Riječ je o tri preddiplomska stručna studija: studij Primijenjenog računarstva, studij Multimedijskog računarstva, studij Digitalnog marketinga te dva specijalistička diplomska stručna studija: studij Primijenjenog računarstva i studij Digitalnog marketinga. Popust se obračunava na punu cijenu studija koja ovisi o načinu plaćanja koji korisnik odabere.

„Ovaj sporazum omogućava našim kolegicama i kolegama da ulažu u svoje znanje, a bez znanja ne možemo zadržati svoje pozicije u Hrvatskoj ni u EU. Projekt HOK ZNA prilika je da HOK i Algebra zajedno promoviraju znanje i nove mogućnosti uz čiju pomoć će obrtnici postati konkurentniji.“, istaknuo je predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec.

„Kao institucija koja je 18 godina na tržištu, vjerujemo u stručna, odnosno aplikativna znanja, orijentirani smo na nove tehnologije. Sporazum s Hrvatskom obrtničkom komorom omogućava lakšu mogućnost uključivanja studenata u kvalitetne programe, kao što je, primjerice, digitalni marketing te programi u IT-u, a time i bolju poziciju na tržištu.“, kazao je dekan Visokog učilišta Algebra Mislav Balković.
Visoko učilište Algebra (www.algebra.digital, www.racunarstvo.hr, www.multimedija.hr i www.digitalni.marketing) stručna je visokoškolska obrazovna institucija, osnovana od strane Algebre, početkom 2006. godine. Nakon izdavanja dopusnice za rad Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske, Visoko učilište ove godine upisuje osmu generaciju brucoša – budućih inženjera računarstva, inženjera multimedije i stručnih specijalista za digitalni marketing.

Prema nalazima reakreditacija koje u Hrvatskoj provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje, Visoko učilište Algebra provodi najbolje ocijenjene stručne studije u Republici Hrvatskoj po kriterijima sustava osiguranja kvalitete. Visoko učilište Algebra primljeno je u nekoliko eminentnih akademskih inicijativa tvrtki kao što su IBM, Oracle, Microsoft, Sun, Cisco, EMC, Google.

Novi projekt Hrvatske obrtničke komore Zajednička nabava – HOK ZNA nastoji svojim članovima omogućiti kvalitetnije i povoljnije poslovanje te poticajno poduzetničko okruženje, osiguravanjem pogodnosti kod dobavljača roba i usluga iz raznih gospodarskih grana, s kojima Hrvatska obrtnička komora potpiše sporazume o suradnji. Namjera je u projekt HOK ZNA uključiti partnere iz raznih gospodarskih sektora, bitne članstvu HOK-a u svakodnevnom poslovanju.

Povezani članci
07.10.16 HOK
Uber – nelojalna konkurencija taksi prijevoznicima
14.06.16 Vijesti
INA novi partner u projektu „Zajednička nabava – HOK ZNA“
10.06.16 Vijesti
Crodux i HOK omogućili hrvatskim obrtnicima povoljniju nabavu naftnih derivata i plina
25.03.15 Istraživanja
U hrvatske startupe u 2014. uloženo 20 milijuna eura - deset puta više nego godinu prije
09.10.14 Edukacija
Kreću radionice za nastavnike za primjenu informacijskih i komunikacijskih tehnologija u svakodnevnoj nastavi
05.04.13 Više i visoke škole (državne)
Manjak osobne odgovornosti i urušen sustav vrijednosti velika su prepreka razvoju konkurentnosti kroz obrazovanje
07.09.11 Alternativne (privatne)
Algebra pokreće akciju "Put do boljeg radnog mjesta"
30.06.11 Alternativne (privatne)
EU financira obrazovanje odraslih
21.07.08 Alternativne (privatne)
Otvorena Visoka škola za primijenjeno računarstvo
20.06.07 Alternativne (privatne)
ECDL: Certifikati informatičke pismenosti
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa