Info
Seniko studio
DOP
11.05.2007. Studena i UNICEF u Koprivnici predstavljaju akciju "Širimo krugove dobrote"
Akcija je započela 2. svibnja novinskom konferencijom u Zagrebu i koncertom Zlatana Stipišića Gibonnija, zaštitnog lica kampanje

Građani Koprivničko-križevačke županije velikim događanjem na glavnom gradskom trgu u Koprivnici u nedjelju 13. svibnja imat će prigodu upoznati se s promotivno-humanitarnom akcijom Studene i UNICEF-a Širimo krugove dobrote kojom će se prikupljati sredstva u korist projekta "Svako dijete treba obitelj".

Koprivnički event (najavljen za prošlu nedjelju 6. svibnja i odgođen zbog kiše), prvi je u nizu od pet regionalnih događanja na glavnim gradskim trgovima (slijedit će ga Osijek, Split, Rijeka i Zagreb) koji, pored medijske kampanje na radiju, u tisku i na billboardima, podržavaju akciju.

U cilju upoznavanja i animiranja potrošača, u sklopu događanja bit će organizirano niz zabavnih igara za djecu predškolskoga i školskog uzrasta te za njihove roditelje. Događanje je podijeljeno u dva dijela, od 10.00 do 13.00 sati te od 14.00 do 19.00 sati.

Predstavnici Studene i UNICEF-a potrudit će se da posjetiteljima priblize ciljeve i mehanizme akcije kojom će se prikupljati sredstva u korist projekta "Svako dijete treba obitelj", a u poslijepodnevnom dijelu događanja akciji će se u širenju krugova dobrote pridružiti i UNICEF-ova ambasadorica dobre volje Bojana Gregorić Vejzović.

Tijekom svibnja i lipnja akciji će se na regionalnim događanjima pridružiti Robert Zuber, novinar poznat po brojnim humanitarnim akcijama te naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić.

Tijekom akcije koja traje do 30. lipnja 2007. godine, na prodajnim mjestima širom Hrvatske bit će dostupna prigodna crvena promotivna pakiranja Studene 0,5 l i 1,5 l, Studene limun 0,25 l i 0,5 l i Studenca 0,5 l. Od prodaje bilo kojeg od spomenutih proizvoda 10% vrijednosti Studena će darovati za UNICEF-ov projekt "Svako dijete treba obitelj". Ovaj projekt usmjeren je razvoju suvremene udomiteljske skrbi za najranjivije skupine djece te promicanju udomiteljstva kao vrhunske humane geste, što je ujedno i glavni cilj ove akcije.

Prikupljena sredstva će se uložiti u kvalitetniju podršku udomiteljskim obiteljima s najmlađom djecom. Također će se omogućiti osnivanje tri nova mobilna tima u Požeško-slavonskoj, Bjelovarsko-bilogorskoj i Koprivničko-križevačkoj županiji koji će pružati stručnu pomoć obiteljima koje udomljuju djecu s teškoćama u razvoju, pa građani Koprivničko-križevačke županije imaju dodatnu motivaciju za sudjelovanje u akciji.

Okosnicu akcije obuhvaća prikazivanje promotivnog TV-spota "Širimo krugove dobrote" s Gibonnijem u glavnoj ulozi. Gibonni, prvi UNICEF-ov ambasador dobre volje u Hrvatskoj, svojim je dugogodišnjim djelovanjem dosad već nebrojeno puta dokazao da je čovjek koji ima snagu pokrenuti dobrotu. U ovoj akciji odrekao se autorskih prava za korištenje glazbe svoje pjesme "Hodaj" sa zadnjega, Porinima ovjenčanog albuma "Unca fibre", koji čini glazbenu podlogu TV-spota.

Povezani članci
02.02.15 Edukacija
Kupci u robnim kućama Ikea pomogli prikupiti više od 10 milijuna eura za djecu koja žive u siromaštvu
17.05.11 Promocije
Studena dobitnik priznanja “Superior Taste Award”
31.03.11 Brandovi
Podravka i Blanka Vlašić potpisali ugovor o sponzorstvu
01.06.09 Promocije
Posebna serija studene na tržištu
02.04.09 Korisne informacije
Studena četvrtu godinu "title" sponzor turnira "ATP Studena Croatia Open Umag"
12.09.08 Promocije
Studena u rokerskim vodama
21.05.08 Brandovi
Studena dobila nagradu CROPAK za najbolju ambalažu
10.04.08 Brandovi
Studena širi asortiman novim funkcionalnim vodama
11.12.07 Brandovi
Blanka Vlašić nastavlja suradnju s Podravkom
06.11.07 Prehrambeni proizvodi
Vodno bogatstvo: Od 30 izdanih koncesija, 16 neiskorišteno
20.07.07 DOP
Tvrtka Metronet donirala 100 ljetovanja djeci i obiteljima iz invalidskih udruga
18.07.07 DOP
U akciji "Širimo krugove dobrote" prikupljeno više od 800 tisuća kuna
05.07.07 DOP
Husqvarna pokrenula projekt uređenja dječjih vrtića
16.06.07 DOP
Zagreb: Predstavljanje humanitarne akcije "Širimo krugove dobrote"
02.05.07 DOP
Studena i UNICEF predstavili humanitarnu akciju
17.09.06 Prehrambeni proizvodi
Za novu opremu 17 milijuna kuna
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa