Info
Seniko studio
DOP
02.05.2007. Studena i UNICEF predstavili humanitarnu akciju
Studena i UNICEF danas su u atriju GDK Gavella predstavili promotivno-humanitarnu akciju Širimo krugove dobrote kojom će se prikupljati sredstva u korist projekta "Svako dijete treba obitelj".

Konferenciji za novinare nazočili su predsjednik Uprave Podravke d.d. Darko Marinac, predstojnica Ureda UNICEF-a za Hrvatsku Tanja Radočaj, Marketing Manager Studene Hrvoje Puhalo i zaštitno lice kampanje Zlatan Stipišić Gibonni.

Tijekom akcije koja započinje danas i traje do 30. lipnja 2007. godine na prodajnim mjestima širom Hrvatske bit će dostupna prigodna crvena promotivna pakiranja Studene 0,5 l i 1,5 l, Studene limun 0,25 l i 0,5 l i Studenca 0,5 l. Od prodaje bilo kojeg od spomenutih proizvoda 10% vrijednosti bit će darovano za UNICEF-ov projekt "Svako dijete treba obitelj".

Ovaj projekt usmjeren je razvoju suvremene udomiteljske skrbi za najranjivije skupine djece te promicanju udomiteljstva kao vrhunske humane geste, što je ujedno i glavni cilj ove akcije.

Prikupljena sredstva će se uložiti u kvalitetniju podršku udomiteljskim obiteljima s najmlađom djecom. Također će se omogućiti osnivanje tri nova mobilna tima u Požeško-slavonskoj, Bjelovarsko-bilogorskoj i Koprivničko-križevačkoj županiji koji će pružati stručnu pomoć obiteljima koje udomljuju djecu s teškoćama u razvoju.

Okosnicu akcije obuhvaća prikazivanje promotivnog TV-spota "Širimo krugove dobrote" s Gibonnijem u glavnoj ulozi, koji je danas premijerno prikazan na konferenciji za novinare. Gibonni, prvi UNICEF-ov ambasador dobre volje u Hrvatskoj, svojim je dugogodišnjim djelovanjem dosad već nebrojeno puta dokazao da je čovjek koji ima snagu pokrenuti dobrotu. U ovoj akciji odrekao se autorskih prava za korištenje glazbe svoje pjesme "Hodaj" sa zadnjega, Porinima ovjenčanog albuma "Unca fibre", koji čini glazbenu podlogu TV-spota.

Akciju podržava i medijska kampanja na radiju, u tisku i na billboardima te pet regionalnih događanja na glavnim gradskim trgovima u Koprivnici, Osijeku, Splitu, Rijeci i Zagrebu. U sklopu promocije akcije, na svakom od tih događanja bit će organizirano niz zabavnih igara za djecu predškolskoga i školskog uzrasta te za njihove roditelje. U promicanju akcije

Gibonniju će se pridružiti UNICEF-ova ambasadorica dobre volje Bojana Gregorić Vejzović i Robert Zuber, novinar poznat po brojnim humanitarnim akcijama, oboje prisutni na današnjoj press-konferenciji te naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić.

Večeras će u GDK Gavella ujedno biti održan i prigodni koncert Zlatana Stipišića Gibonnija, na kojemu će sedamnaest vrsnih glazbenika, među kojima i posebni gosti Matija Dedić i klapa Iskon, svojim muziciranjem pokrenuti krug dobrote i potaknuti nas da ga i dalje širimo.

Širimo krugove dobrote!

Povezani članci
02.02.15 Edukacija
Kupci u robnim kućama Ikea pomogli prikupiti više od 10 milijuna eura za djecu koja žive u siromaštvu
17.05.11 Promocije
Studena dobitnik priznanja “Superior Taste Award”
31.03.11 Brandovi
Podravka i Blanka Vlašić potpisali ugovor o sponzorstvu
01.06.09 Promocije
Posebna serija studene na tržištu
02.04.09 Korisne informacije
Studena četvrtu godinu "title" sponzor turnira "ATP Studena Croatia Open Umag"
12.09.08 Promocije
Studena u rokerskim vodama
21.05.08 Brandovi
Studena dobila nagradu CROPAK za najbolju ambalažu
10.04.08 Brandovi
Studena širi asortiman novim funkcionalnim vodama
11.12.07 Brandovi
Blanka Vlašić nastavlja suradnju s Podravkom
06.11.07 Prehrambeni proizvodi
Vodno bogatstvo: Od 30 izdanih koncesija, 16 neiskorišteno
18.07.07 DOP
U akciji "Širimo krugove dobrote" prikupljeno više od 800 tisuća kuna
16.06.07 DOP
Zagreb: Predstavljanje humanitarne akcije "Širimo krugove dobrote"
11.05.07 DOP
Studena i UNICEF u Koprivnici predstavljaju akciju "Širimo krugove dobrote"
17.09.06 Prehrambeni proizvodi
Za novu opremu 17 milijuna kuna
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa