Info
Seniko studio
DOP
18.06.2016. Održano 8. Cool okupljanje
Podravka je osmu godinu za redom u svojem gastronomskom centru Štagelj bila domaćin "Cool okupljanja". Korisnici Coolinarike i ove su godine pokazali svoj entuzijazam oko dolaska na događaj koji im pruža priliku da svoje online prijatelje susretnu uživo.

Na ovogodišnjem okupljanju sudjelovalo je oko 150 gostiju iz raznih zemalja. Dio zabavnog cjelodnevnog programa bila je radionica s novim Dolcela proizvodom, bijelim fondantom. Načine korištenja i oblikovanja fondanta prezentirala je voditeljica radionice, dugogodišnja Podravkina promotorica kulinarstva, Marina Paleka. Nove vještine izrade ukrasa gosti okupljanja imali su priliku pokazati u natjecateljskom dijelu aktivnosti. Zadatak je zahtijevao što maštovitiju izradu ukrasa za dekoriranje torti u čijim okusima su imali priliku uživati svi gosti okupljanja.

''Coolinarika je platforma kojoj ljudi prije svega vjeruju čega su dokaz današnji gosti na okupljanju te rastuće brojke korisnika i posjetitelja ne samo na web stranici nego i na njezinim profilima: Facebooku, Instagramu i Viber Public Chatu. Coolinarika je Podravkin jak brand - ona je mjesto direktnog osluškivanja želja i potreba naših kupaca i potrošača na koje imamo priliku odgovoriti novim proizvodima i uslugama'' - rekla je Ivona Periša, voditeljica poslova Coolinarike.

Tijekom ugodnog druženja korisnici su mogli uživati u gastronomskoj ponudi inspiriranoj omiljenim korisničkim receptima s Coolinarike koji su spremljeni s Podravkinim proizvodima. Većina ovogodišnjih gostiju redoviti su posjetitelji "Cool okupljanja", a valja istaknuti da korisnici Coolinarike tijekom godine i samostalno organiziraju manja "Cool okupljanja" diljem svijeta.

Coolinarika je ulaz u jedinstveni svijet autorskih recepata, slika, blogova i amaterskih kuhinja, u kojima mašta, zabava i kreativnost rezultiraju zavidnim kulinarskim vještinama njenih online kuhara. Zahvaljujući vjernim posjetiteljima koji su ujedno i kreatori sadržaja, Coolinarika.com postala je standard online kulinarskog sadržaja i desna ruka svakog ljubitelja dobre hrane u regiji.

Nakon 11 godina koliko postoji, gotovo 150.000 registriranih korisnika i skoro 160.000 objavljenih recepata, prerasla je ulogu kulinarskog portala i postala mjesto inspiracije, druženja i zabave te oaza opuštanja i prilika za razmjenu osobnih iskustava s ljudima iz cijelog svijeta.

Povezani članci
19.12.15 Promocije
Podravka časti inspiracijom
27.06.13 Vijesti
Objavljena Coolinarika u responzivnom dizajnu - prilagođena prikazu na svim uređajima
22.12.12 Promocije
Dvije nagrade Coolinarici i jedna Linu na VIDI Web Top 100
14.05.12 Korisne informacije
Održano 4. “cool okupljanje” korisnika Coolinarike
02.12.10 Vijesti iz regije
Podravkina Coolinarika nagrađena na Web Festu u Beogradu
27.02.09 Promocije
Coolinarika.com inspiracija za kuhanje
15.05.07 Statistika
Grupa Podravka: neto dobiti 15 milijuna kuna
17.09.06 Prehrambeni proizvodi
Podravka lansira posve obnovljenu Coolinariku
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa