Potrošači
Seniko studio
Vijesti
27.06.2013. Objavljena Coolinarika u responzivnom dizajnu - prilagođena prikazu na svim uređajima
Posjet Coolinariki s mobilnih uređaja i tableta porastao za 270 posto

Korisnici Coolinarike, koji svoju omiljenu kulinarsku destinaciju koriste putem desktop računala ili laptopa, od danas je mogu koristiti prilagođenu na svojim mobilnim telefonima i tablet uređajima. To znači da joj mogu pristupati putem jednako ugodnog korisničkog sučelja prilagođenog uređaju koji koriste.

Rezultat je to prilagodbe Coolinarike korištenjem responzivnog dizajna (Responsive Web Design) koji osigurava optimalno iskustvo gledanja i korištenja iste web stranice na bilo kojoj veličini ekrana uređaja, odnosno bilo kojoj rezoluciji ekrana. Coolinarika se ovime ističe kao prva regionalna web stranica usporedive veličine napravljena u responzivnom dizajnu.

Prateći potrebe posjetitelja Coolinarike, ali i brzo rastući globalni trend upotrebe pametnih telefona i tablet uređaja, prilagodba Coolinarike korištenjem responzivnog dizajna logičan je korak u njezinu daljem razvoju. U prilog tome govori i sve veći broj posjeta Coolinarici s mobilnih uređaja i tableta. Uspoređujući mjesec svibanj 2013. sa istim razdobljem prošle godine, taj porast iznosi 270 posto.

Važno je naglasiti da korisnici Coolinarike koji će joj sada pristupati putem pametnih telefona ili tableta imaju iste mogućnosti koje su koristili i do sada (unos i pregled recepata, fotografija, komentara, sudjelovanje na forumu, kreiranje i kupnja Coolerica i mnoge druge).

O Coolinarika.com

Podravkina kulinarska web stranica Coolinarika.com objavljena je 2003. godine, a ove godine obilježava deset godina postojanja. Coolinarika.com prva je hrvatska, ali i regionalna društvena mreža na temu hrane i kuhanja sa 6,5 milijuna posjeta te 52 milijuna otvaranja stranica mjesečno.

Danas Coolinarika broji više od 100.000 registriranih korisnika, a raspolaže s bazom od preko 121.000 recepata. Ova popularna internetska stranica Podravki omogućuje izravnu komunikaciju sa svojim potrošačima, koji su ovdje pronašli svoj virtualni kutak za razmjenu recepata, slika hrane i kulinarskih iskustava.

Povezani članci
18.06.16 DOP
Održano 8. Cool okupljanje
19.12.15 Promocije
Podravka časti inspiracijom
22.12.12 Promocije
Dvije nagrade Coolinarici i jedna Linu na VIDI Web Top 100
14.05.12 Korisne informacije
Održano 4. “cool okupljanje” korisnika Coolinarike
02.12.10 Vijesti iz regije
Podravkina Coolinarika nagrađena na Web Festu u Beogradu
27.02.09 Promocije
Coolinarika.com inspiracija za kuhanje
15.05.07 Statistika
Grupa Podravka: neto dobiti 15 milijuna kuna
17.09.06 Prehrambeni proizvodi
Podravka lansira posve obnovljenu Coolinariku
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa