Trgovina
Seniko studio
Promocije
30.08.2016. Borovo predstavilo novu liniju startasica za školarce
Tvrtka Borovo predstavila je u utorak novu liniju tenisica namijenjanu školarcima - Startas Cvičke, čime je nastavila obogaćivati svoj proizvodni asoritman.

Kako je istaknula voditeljica Sektora za marketing i istraživanje tržišta Martina Tomljenović, Cvičke su napravljene kao verzija između starih Cvički, koje su mnogima poznate kao papuče za školu, i klasičnog modela startasica.

Inicijativu za taj proizvod pokrenula su vijeća roditelja osnovnih škola u Hrvatskoj, započelo je u Osnovnoj školi Eugena Kumičića iz Velike Gorice, a slijedile su potom i brojne druge, kazala je Tomljenović.

U ovom trenutku, kako je rečeno, sa 50-tak škola dogovaraju se detalji, a 10-tak škola je već krenulo u samu realizaciju i ovih dana kreće isporuka tog proizvoda školarcima po povlaštenim cijenama.

Startas Cvička se proizvodi ručno, kao i sva ostala obuća Borova, a izrađene su u potpunosti od prirodnih materijala, pamuka i kaučuka, istaknula je Tomljenović.

Što se tiče poslovanja Borova, kazala je da su unazad godinu dana vidljivi veliki pomaci u rezultatima prodaje, ukupnim narudžbama i potražnji na tržištu, tako da su proizvodni kapaciteti puni u obje tvornice u Vukovaru sve do kraja godine.

Na predstavljanju je istaknuto i kako je Udruga Kamensko kreativa, koja je proizašla iz Kamenskog, sašila 15 tisuća vrečica za Cvičke. Iz Borova su pozvali i ostale domaće tvrtke da se priključe takvim inicijativama. Svako dijete koje kupi Startas Cvičku u prodavaonici Borova dobit će ulaznicu za Hrvatski školski muzej u Zagrebu.

Inače, Borovo zapošljava 705 radnika, od kojih oko 500 radi u vukovarskim pogonima. Na godinu proizvodi oko 400.000 pari obuće, koja se prodaje u 90 prodajnih objekata. (H)

Povezani članci
12.11.16 Promocije
Borovo: Otvorena je izložba Povijest cipele
03.08.16 Promocije
Startas i Vak''an''za
18.05.16 Trgovina na malo
Brže i efikasnije dostave kod online trgovine
11.05.16 Strateški savezi
Suradnju velikog branda obućarstva Borova i Istraturista
15.04.15 Vijesti
Borovo predstavilo novu kolekciju popularnih balerinki: "My Ballerinas"
25.09.14 Promocije
Nove Borovo gležnjače su modni hit jeseni
19.07.13 Tvrtke i tržišta
Država otpisuje Borovu 30 posto duga i kamate
30.09.11 Tvrtke i tržišta
Borovo ne odustaje od poslovnih prostora u Srbiji
20.05.11 Tvrtke i tržišta
Borovo prodalo 26 trgovina u Srbiji
10.12.10 Tvrtke i tržišta
Borovo prodaje 86 trgovina u Srbiji
08.09.10 Tvrtke i tržišta
Borovo predstavilo kolekciju obuće proljeće-ljeto 2011. godine
27.07.10 Tvrtke i tržišta
Borovo-Gumitrade pokreće novu proizvodnju
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa