Trgovina
Seniko studio
Promocije
22.08.2016. Završeno „Ožujsko Balota 2016.“
U Sinju održano veliko finale vodećeg balotaškog turnira u Hrvatskoj – Ekipa Ribola nadmudrila ekipu Gorčina i podigla pobjednički pehar uz glavnu nagradu od 30.000 kuna – Finale tradicionalne dalmatinske igre završilo velikom feštom i koncertom popularnog Joleta
Nakon neizvjesnog cjelodnevnog nadmetanja u finalu najvećeg balotaškog turnira u Hrvatskoj, na terenima boćarskog kluba na hipodromu u Sinju ekipa Ribola podigla je svoj pobjednički pehar i odnijela kući glavnu nagradu od 30.000 kuna.

Za priliku osvajanja glavne nagrade nadmetalo se više od 1800 ekipa, a samo osam najboljih imalo je priliku zaigrati ovu tradicionalnu dalmatinsku igru na velikom finalu i izboriti titulu pobjednika jubilarnog petog turnira „Ožujsko Balote 2016.“. Uz veliki broj posjetitelja, podršku igračima dali su popularni pjevač Jole i sportski komentator Filip Brkić, koji su se i sami okušali u čarima ove zabavne igre, i to odmjerivši snage sa zaposlenicima Zagrebačke pivovare – direktorom marketinga Zagrebačke pivovare, Darkom Ivančevićem i članom Uprave Zagrebačke pivovare, Mirom Holjevcom.

U balotaškoj igri iskušale su se i osobe s invaliditetom iz cijele Hrvatske, koje su u sklopu Udruge tjelesnih invalida grada Sinja, UTIS, priredile neizvjesnu revijalnu utakmicu netom prije završnih balotaških borbi za prva tri mjesta.

Kako bi zabava bila potpuna pobrinula se Žuja, koja je i ove godine za sve posjetitelje priredila veliku dalmatinsku feštu. Brojnih sportskih i nagradnih igara, ali i gastro delicija nije nedostajalo, a osim vruće balotaške igre i dobre glazbe, mnogobrojni ljubitelji balota mogli su uživati i u hladnom Ožujskom pivu koje je poslužilo kao idealno osvježenje. Uz popularnog Joleta, koji je za sve posjetitelje održao veliki koncert, pjevalo se do kasno u noć i tako se zaokružilo još jedno finale „Ožujsko Balota“.

Finalno natjecanje „Ožujsko balote 2016.“ još je jedan primjer kojim Ožujsko pivo nastavlja podržavati tradicionalne vrijednosti i sportske interese lokalne zajednice. Tradicionalnim održavanjem ovog turnira Ožujsko pivo dodatno je podignulo ljestvicu u promoviranju ove stare dalmatinske igre kojom želi potaknuti sve ljude na sudjelovanje u pravoj fešti prijateljskog nadmetanja i okupljanja.

Povezani članci
15.11.16 Zdravlje
Zašto je dobro piti pivo uz obrok?
08.08.16 Financije i gospodarstvo
Poslovanje poduzetnika u djelatnosti proizvodnje piva u 2015. godini
12.05.16 Promocije
Maksimalno odlično novo mjesto za izlazak i druženje na istoku grada
04.05.16 Promocije
Nogometne zvijezde u novom Žujinom spotu
22.04.16 Vijesti
Live finale natječaja "Zasviraj sa Žujom" – 3. svibnja u Vintage Industrial Baru!
09.02.16 Promocije
Lansirano Ožujsko Amber – pivo koje predstavlja vrhunac 120 godina pivarske strasti i umijeća
27.04.15 Karijere
Boško Beban imenovan je Corona Brand Managerom Molson Coorsa za Europu
24.03.15 Promocije
Ožujsko Rezano – savršen kroj za sve pivske dvojbe
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa