Info
Seniko studio
Zdravlje
26.07.2016. Nagrade za najbolji novinarski rad u području zaštite na radu
Zavod za unapređivanje zaštite na radu je s ciljem cjelovitog i kontinuiranog informiranja, edukacije i osvješćivanja javnosti o značaju kvalitetne zaštite na radu inicirao uvođenje Godišnje nagrade za najbolji novinarski rad u području zaštite na radu.

U suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca, objavljen je Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu ove nagrade za 2016. godinu, i to u četiri kategorije: u tiskanom novinarstvu (dnevnici, tjednici, mjesečnici i dr.), radijskom i televizijskom novinarstvu (radijske i TV postaje na lokalnoj i nacionalnoj razini) te internetskom novinarstvu (portali, blogovi novinara, web aplikacije i dr.).

Natječaj je otvoren do 15. ožujka 2017., a nagrade najboljim novinarskim radovima dodijelit će se u prigodi obilježavanja Svjetskog i Nacionalnog dana zaštite na radu, koji se obilježava 28. travnja.

Na ovaj način Zavod za unapređivanje zaštite na radu i HUP žele potaknuti redakcije i autore da redovito i na objektivan način ukazuju na stanje i postignuća u području zaštite na radu budući da su život, zdravlje i očuvanje radne sposobnosti radnika vrednote od posebnog društvenog interesa. Javnim poziv objavljen je na webu Zavoda: www.zuznr.hr.

Povezani članci
01.01.16 Vijesti
HUP dogovorio smanjenje broja stručnjaka zaštite na radu za velike poslodavce
01.07.13 Korisne informacije
Radnici i potrošači, ovo trebate znati o svojim pravima u EU
28.04.11 Vijesti
Obilježen Nacionalni dan zaštite na radu
25.01.11 Vijesti
Predstavljen Twinning projekt "Zdravlje i zaštita na radu"
27.04.09 Zaposlenost / plaće
Nacionalni dan zaštite na radu: Lani na radu poginulo 38 osoba
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa