Edukacija
Seniko studio
Seminari, konferencije
06.11.2015. Započeo 3. međunarodni kongres nutricionista
3. Međunarodni kongres nutricionista danas je službeno je otvoren u Hotelu Panorama pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar Kitarović, Grada Zagreba i Ureda gradonačelnika, uz službenu podršku Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Treću godinu za redom Udruge Hrvatski Zbor Nutricionista i Udruga Nutricionizam Balans organiziraju međunarodni kongres nutricionista, ovog puta u suradnji s Hrvatskim Akademskim Centrom Primijenjenog Nutricionizma i međunarodnim partnerom, Britanskim društvom dijetetičara (British Dietetic Association).

Na samom otvorenju istaknut je cilj ovogodišnjeg Kongresa, a to je okupljanje nutricionista ali i svih ostalih stručnjaka koji se u svom radu susreću s problematikom prehrane te prikazivanje širokog spektra djelovanja nutricionističke struke.

Kongres je otvoren stručnim predavanjem prof.dr.sc. Irene Colić Barić, koja je prikazala aktualni status nutriconista kao struke u Hrvatskoj, a program će se nastaviti kroz niz predavanja gdje će stručnjaci iznijeti i obrazlagati najnovija znanstvena saznanja i aktualnosti povezane s nutricionizmom kao znanosti, nutricionizmom kao dijelom procesa liječenja, ali i dijelom životnog užitka i održivog razvoja.

Vrijednost Kongresa prepoznata je od strane Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske agencije za hranu, Nastavnog zavoda za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar, Osječko-baranjske županije, Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ i Turističke zajednice grada Zagreba, Hrvatske liječničke komore, Ljekarničke komore, Psihološke komore i Komore medicinskih sestara, te je sudjelovanje sudionika Kongresa adekvatno bodovano.

Generalni sponzor kongresa je SPAR Hrvatska d.o.o. uz generalno medijsko sponzorstvo časopisa Lijepa i Aktivna, dok su organizaciju manifestacije prepoznali i sponzorirali: Podravka d.d., Milsing d.o.o., Atlantic grupa d.d., PIK Vrbovec - mesna industrija d.d., Bestvite - Omnipharma d.o.o., Ro.Ra. Natura d.o.o., Solana Nin d.o.o, Nestle Adriatic d.o.o. Proadi d.o.o., Jadranka hoteli d.o.o., Pekara Dubravica d.o.o., people2people d.o.o, Dr.Oetker d.o.o., BetaWare d.o.o., Naturala, Annapurna, Šapica bez glutena, OPG Jug, Krauthaker i Taste of Croatia.

Povezani članci
14.11.16 Seminari, konferencije
Održan 4. Međunarodni kongres nutricionista
07.11.15 Seminari, konferencije
Uspješno održan 3. međunarodni kongres nutricionista
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa