Trgovina
Seniko studio
Promocije
22.02.2013. Erste Card Club redizajnirao internetsku stranicu
Erste Card Club d.o.o. (ECC) ima novu, redizajniranu internetsku stranicu (www.erstecardclub.hr), svježijeg, modernog izgleda, s posebnim naglaskom na elektroničkim uslugama i funkcionalnosti internetske stranice te prepoznatljivom i vizualno ugodnom dizajnu.

„Ovom prilikom nastojali smo dodatno unaprijediti našu internetsku stranicu, staviti naglasak na elektroničke usluge te intuitivnom navigacijom omogućiti lako i brzo pretraživanje. Dodali smo i alate za usporedbu proizvoda i lakši odabir kartice, a kao i do sada omogućavamo i on-line uslugu za sve registirane korisnike naših kartica.

Vjerujemo da će naša nova internetska stranica i u budućnosti generirati veliki interes javnosti za naše poslovanje te da će biti još zanimljivija i atraktivnija za korištenje.“ - pojasnio je direktor Službe međunarodnih i elektroničkih kanala u Erste Card Clubu, Nenad Mandić.

Najpopularniji dio do sada je, uz samu naslovnicu, bio dio „ ECC On-line usluge“, gdje svaki klijent korištenjem log-in podatka i zaporke dobiva potpun pregled svog kartičnog poslovanja, po svim kreditnim karticama koje posjeduje, a tu uslugu koristi gotovo 80.000 registriranih korisnika kartica mjesečno.

Svatko tko želi postati korisnik kreditne kartice sada putem alata „Agent za kartice“, prema definiranima osobnim potrebama, može dobiti preporuku najbolje kartice za njegove potrebe, a što je također jedna od najkorištenijih usluga. Za one zahtjevnije korisnike nova internetska stranica sada nudi alat „Kreiraj sam svoju karticu“, putem kojeg će sami korisnici moći točno konfigurirati kakvu karticu žele.

Svaki registrirani korisnik kartice može pristupiti i usluzi „Diners Profile“, koja omogućava efikasnu analizu ukupne potrošnje te adekvatno upravljanje osobnim financijama, a tu uslugu u prosjeku mjesečno koristi gotovo 60.000 klijenata.

Uslugu e-računa koristi gotovo 20.000 klijenata, a prema provedenoj anketi o navikama korištenja 72 posto ispitanika odgovorilo je da sve plaća putem internetskog bankarstva, a još njih gotovo 9 posto ima u planu uskoro aktivirati tu uslugu. Račune u pošti ili banci plaća gotovo 8 posto anketiranih, a tome treba dodati još 6 posto onih koji uopće ne vjeruju plaćanju preko interneta i više vole dobiti ispisan račun. Ostatak anketiranih nije bio upoznat s e-račun uslugom.

Erste Card Club prisutan je i na Twitteru te na društvenoj mreži Facebook gdje ima više od 15.000 prijatelja, a što je najveća brojka u odnosu na sve financijske institucije u RH koje imaju svoj profil na toj društvenoj mreži. Svakako treba spomenuti i jedinstven elektronički časopis D Life po kojem je Erste Card Club također poznat.

Povezani članci
10.06.14 Franchising
Erste Card Clubu dvije nagrade za uspješno poslovanje
01.08.13 Financije i gospodarstvo
Erste Card d.o.o. do kraja godine planira imati 50 tisuća korisnika novih Diners Club kartica
12.02.13 Promocije
Diners Cluba International® treća najraširenija prihvatna mreža na svijetu
26.10.12 Financije i gospodarstvo
Erste Card Club uveo jedinstvenu web stranicu
22.08.12 Financije i gospodarstvo
Porast broja transakcija na bankomatima Erste banke
31.07.12 Financije i gospodarstvo
Erste banka: Rast neto dobiti za 4,2 posto
29.02.12 Financije i gospodarstvo
Erste Group: Neto dobit 878,7 milijuna eura
22.02.12 Financije i gospodarstvo
Erste banka redizajnirala internetsku stranicu
20.02.12 Financije i gospodarstvo
Euromoney: Erste vodeća banka u segmentu privatnog bankarstva
19.01.12 Karijere
Alma Mekić Ćerdić na čelu Erste Factoringa
12.01.12 Financije i gospodarstvo
Erste banka lansirala mBanking aplikaciju za Android
22.11.11 Korisne informacije
Erste banka uvela uslugu za online kupnju zrakoplovnih karata
06.06.11 Karijere
Danijel Baruškin novi voditelj Službe elektroničkog bankarstva Erste banke
01.06.11 Financije i gospodarstvo
Nove poslovnice Erste banke u Splitu i Zagrebu
30.05.11 Financije i gospodarstvo
Erste uvela gotovinske kredite bez valutne klauzule
05.12.08 Financije i gospodarstvo
Diners Club postaje Erste Card Club
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa