Potrošači
Seniko studio
Vijesti
16.04.2009. Iskon predstavio uslugu digitalne TV
Cijene tarifnih paketa 'triple play' usluge kreću se od 189 do 279 kuna

Telekom tvrtka Iskon predstavila je danas svoju novu uslugu digitalne televizije Iskon.TV dostupnu korisnicima na području devet hrvatskih gradova (Zagreb, Split, Rijeka, Pula, Osijek, Velika Gorica, Samobor, Opatija i Solin).

U sklopu usluge digitalne televizije (IPTV-a) Iskonov tim stručnjaka samostalno je razvio niz funkcionalnosti od kojih su neke dostupne na hrvatskom tržištu prvi put, poput mogućnosti istodobnog gledanja TV programa, pretraživanja interneta i primanja telefonskih (fiksnih) poziova.

Time je Iskon, kako je na današnjoj konferenciji za novinare istaknuo njegov predsjednik Uprave Saša Kramar, prvi u Hrvatskoj u tehnološkom smislu integrirao usluge koje se temelje na širokopojasnom pristupu (broadbandu) odnosno telefoniju, internet i televiziju.

Dodavši da im je kao pružatelju prije svega broadband usluga digitalna televizija logičan slijed razvoja Kramar je najavio da će razvoj usluga nastaviti u smjeru još veće integracije i interaktivnosti.

Osim navedene integracije usluga korisnicima usluge Iskon.TV-a dostupne su i mogućnosti mijenjanja rasporeda i naziva kanala/programa, uključivanja ili isključivanja tzv. roditeljske zaštite, snimanja programa, istovremeno prikazivanje više programa na ekranu i druge.

Uz 40 nacionalnih, regionalnih, svjetskih, glazbenih, dokumentarnih, sportskih i drugih TV programa u sklopu usluge nudi se i slušanje sedam domaćih radio postaja.

Uslugu Iskon.TV moguće je koristiti u kombinciji s internetom i telefonom ili samo s internetom, pri čemu se cijene tarifnih paketa kreću od 189 do 279 kuna.

U sklopu predstavljanja usluge digitalne TV Iskon je predstavio i novi personalizirani web portal koji korisnicima omogućuje kreiranje vlastitog portala. (H)

Povezani članci
23.04.15 Vijesti
Iskonu dodijeljen certifikat Poslodavac Partner
02.01.13 Karijere
Promjene u Upravi Iskona
05.11.12 Korisne informacije
Pokreće se studentska televizija
24.07.12 Karijere
Sonja Grgić Barbir imenovana članicom Uprave Iskona
29.04.08 Tvrtke i tržišta
Iskon dostupan u cijeloj Hrvatskoj
17.05.07 Korisne informacije
Iskon ponudio najbrži ADSL u Hrvatskoj
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa