Info
Seniko studio
Karijere
02.01.2013. Promjene u Upravi Iskona
Uprava Iskona od 1. siječnja 2013. ima dva nova člana. Mario Vojvoda, dosadašnji direktor Tehnike u Iskonu, je novi član Uprave za tehniku i informacijske tehnologije, a Krešimir Madunović dolazi za člana Uprave za poslovne korisnike.

Madunović će nastaviti raditi i kao operativni direktor sektora prodaje za mala i srednja poduzeća u HT-u. Jerko Dumanić dosadašnji član Uprave Iskona za prodaju i marketing prelazi na mjesto člana Uprave i direktora za nepokretnu mrežu u HT Mostaru.

Novi član Uprave za tehniku i informacijske tehnologije, Mario Vojvoda, ima višegodišnje iskustvo u ICT industriji. U Iskonu je počeo raditi 2005. kao voditelj odjela govornih usluga, a 2007. postaje direktor Tehnike.

Prije dolaska u Iskon radio je kao tehnički direktor u tvrtki Alterbox te voditelj projekata u GlobalNET Grupi. Diplomirao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu.

Krešimir Madunović, novi član Uprave Iskona za poslovne korisnike, karijeru je započeo u HPT Mostaru, a nastavio u T-Mobile-u.

Radio je na različitim pozicijama, među ostalim i kao direktor marketinga i direktor prodaje za poslovne korisnike. 2009. godine postaje operativni direktor sektora prodaje za mala i srednja poduzeća u HT-u.

Završio je MBA studij na IEDC-Poslovnoj školi Bled, a diplomirao na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu.

Povezani članci
23.04.15 Vijesti
Iskonu dodijeljen certifikat Poslodavac Partner
05.11.12 Korisne informacije
Pokreće se studentska televizija
24.07.12 Karijere
Sonja Grgić Barbir imenovana članicom Uprave Iskona
16.04.09 Vijesti
Iskon predstavio uslugu digitalne TV
29.04.08 Tvrtke i tržišta
Iskon dostupan u cijeloj Hrvatskoj
17.05.07 Korisne informacije
Iskon ponudio najbrži ADSL u Hrvatskoj
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa