Info
Seniko studio
Financije i gospodarstvo
02.11.2016. FWR Privatno bankarstvo nagrađeno za najbolje privatno bankarstvo u Hrvatskoj
Friedrich Wilhelm Raiffeisen Privatno bankarstvo (FWR) proglašeno je najboljim privatnim bankarstvom u Hrvatskoj od strane eminentnog specijaliziranog financijskog magazina Global Finance iz New Yorka. FWR Privatno bankarstvo Raiffeisen banke ove je godine osvojilo prestižnu titulu „The World's Best Private Banks 2017“, te postavilo visoki standard kvalitete u segmentu privatnog bankarstva.

Global Finance magazin objavio je rezultate za najbolja privatna bankarstva u svijetu, dok će potpuno izvješće biti dostupno u prosinačkom izdanju magazina Global Finance. Svečano uručenje prestižne nagrade održat će se 7. veljače 2017. godine u New Yorku.

Stručni žiri uredništva magazina Global Finance, biralo je pobjednike prema velikom broju parametara iz industrije privatnog bankarstva te su korišteni svi raspoloživi podaci iz relevantnih provedenih istraživanja tržišta, komentara i analiza analitičara i menadžera, te podataka podnesenih od strane korisnika usluga privatnog bankarstva.

Michael Georg Müller, predsjednik Uprave Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) ovom je prilikom izjavio: „Nagrada koju smo dobili je uistinu potvrda visoke profesionalnosti i kvalitete usluga privatnog bankarstva koju nudimo od 2013. godine. Iznimno sam sretan i ponosan što je naša stručnost prepoznata i na međunarodnoj razini te što smo dobili priznanje od strane jednog od najboljih financijskih magazina na svijetu. Nagrada za najbolje privatno bankarstvo će svakako biti i potvrda izvrsnosti našim klijentima. Vjerujem da će i našem timu ovo biti samo daljnji poticaj za davanje maksimuma te da ćemo i u godinama koje slijede ostvarivati najbolje rezultate za svoje klijente“, zaključio je Müller.

Joseph D. Giarraputo, izdavač i urednički direktor magazina Global Finance je rekao sljedeće: „Naše nagrade pomažu investitorima mudro izabrati između velikog broja privatnih banaka s različitim znanjima iz savjetodavnih usluga, te pomažu identificirati poduzeća za koje je najizglednije da razumiju njihove individualne potrebe i dostaviti najvišu razinu usluge svojim klijentima".
Global Finance magazin, osnovan je 1987. godine te se distribuira u 180 zemalja. Magazin se isporučuje višim korporacijskim i financijskim službenicima, koji su odgovorni za investicijske i strateške odluke u multinacionalnim kompanijama i ostalim financijskim institucijama. Global Finance se također isporučuje na osam tisuća međunarodnih portfeljnih ulagača, koji su odgovorni za više od 80 posto ukupne svjetske imovine pod profesionalnim upravljanjem.

Službene web stranice Global Finance magazina – GFMag.com – nude stručnu analizu i članke, koji čine naslijeđe od ukupno 29 godina iskustva na međunarodnim financijskim tržištima. Global Finance, sa sjedištem u New Yorku, ima svoje urede širom svijeta te redovito odabire vrhunske izvođače među bankama i drugim pružateljima financijskih usluga. Ove nagrade su danas pouzdani standard izvrsnosti za globalnu financijsku zajednicu.

Povezani članci
29.04.16 Financije i gospodarstvo
Global Finance proglasio PBZ najboljom bankom u Hrvatskoj
13.03.15 Financije i gospodarstvo
Global Finance proglasio PBZ najboljom bankom u Hrvatskoj
21.03.14 Istraživanja
Global Finance proglasio PBZ najboljom bankom u Hrvatskoj
05.08.13 Vijesti iz regije
"Finance": Raiffeisen će smanjiti aktivnost u Sloveniji
29.07.13 Istraživanja
Global Finance proglasio PBZ najboljom internet bankom u Hrvatskoj
20.03.13 Istraživanja
Global Finance proglasio PBZ najboljom bankom u Hrvatskoj
08.08.12 Financije i gospodarstvo
Global Finance proglasio PBZ najboljom internet bankom u Hrvatskoj
29.11.11 Financije i gospodarstvo
Societe Generale najbolji pružatelj usluga trgovanja devizama u CEE regiji
31.03.11 Financije i gospodarstvo
Global Finance proglasio PBZ najboljom bankom u Hrvatskoj
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa