Međunarodno poslovanje
Seniko studio
Strateški savezi
09.09.2016. ABBA d.o.o. i GAUSS d.o.o. potpisali Ugovor o poslovno-tehničkoj suradnji
Nakon što su utvrdile zajednički interes za poslovnu suradnju vezano uz osnaživanje tržišnih pozicija i razvoj ključnih kompetencija, a s ciljem povećanja konkurentnosti, optimizacije troškova, te unapređenja i proširenja palete proizvoda, tvrtke ABBA d.o.o. iz Osijeka i GAUSS d.o.o. iz Vukovara potpisale su 09.09.2016., u Bilju nedaleko Osijeka, Ugovor o poslovnoj-tehničkoj suradnji.

U ime tvrtke GAUSS d.o.o. sporazum je potpisao Ivan Lozančić, a u ime ABBA d.o.o. Ivica Hasanec. Obojica su ugovor GAUSS-a i ABBA-e ocijenili važnim korakom naprijed za obje tvrtke, pri čemu su već u pripreme potpisivanja ugovorne strane utvrdile da su njihovi strateški planovi komplementarni, te da je bliska suradnja i zajednički rad u obostranom poslovnom interesu.

GAUSS posluje kao agencija za razvoj kvalitetnih web i mobilnih rješenja, a raspolaže s timom stručnjaka iz različitih područja koji je spreman uspješno riješiti kompleksne ICT projekte. Prednosti ABBA FinTech Servisa i Rješenja trenutno koristi 8 financijskih institucija u Hrvatskoj i u Crnoj Gori. GAUSS i ABBA zajedno zapošljavaju gotovo 100 IT i bankarskih stručnjaka.

   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa