Info
Seniko studio
Sajmovi i izložbe
05.10.2015. Jadranski sajam: 18. Sajam automobila
Na Jadranskom sajmu od 7. do 11. listopada održava se 18. sajam automobila. Događaj koji izaziva nepodijeljenu pažnju potencijalnih kupaca, javnosti i medija već godinama je kvalitetan prodajno promotivni kanal učesnika iz oblasti auto industrije i pratećih grana, i na pravi način oslikava njihove godišnje aktivnosti, tržišnu poziciju i odnos učesnika prema potencijalnim i postojećim kupcima.

U ovom izdanju posjetiocima i zainteresiranim kupcima, na jednom mjestu, u halama i na platoima Sajma bit će predstavljena najkompletnija ponuda modela na našem tržištu, u brojnim segmentima, od električnih mopeda i vozila za privredu, putnih i sportskih motocikala, preko malih gradskih automobila, poslovnih i porodičnih limuzina, sportskih automobila, terenskih vozila i komercijalnog programa. Upravo na Sajmu će značajan broj modela imati premijerno predstavljanje na našem i regionalnom tržištu.

Zastupnici automobilskih brendova, kreirajući ponudu modela u susret potrebama i željama potencijalnih kupaca pripremaju povoljne uvjete kupovine, i u tome će imati podršku osiguravajućih kuća, banaka i lizing kompanija, kao i kompanija u oblasti prometa ulja i maziva, autodjelova, specijalnih alata i auto-moto opreme.

U okviru programa manifestacije dodjeljivat će se tradicionalna nagrada EXPO TROPHY za najuspješniju izlagačku prezentaciju, nagrade novinarskog žirija najboljim modelima vozila u različitim kategorijama, a posjetioci će birajući svoje favorite na Sajmu učestvovati u nagradnoj igri i biti u konkurenciji za jednu od nagrada koje dodjeljuju izlagači.

Povezani članci
05.10.16 Trgovina motornim vozilima
U rujnu prodano 2.586 novih automobila, 18,1 posto više nego lani
22.09.16 Sajmovi i izložbe
AD Jadranski sajam - Dodijeljen EXPO TROPHY 2016.
19.09.16 Sajmovi i izložbe
Na Jadranskom sajmu uskoro tri sajamske manifestacije
12.01.15 Vijesti iz svijeta
Auto-industriju čeka najbolja godina od 2001.
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa