Trgovina
Seniko studio
Trgovina motornim vozilima
23.04.2015. PRIMACO investirao u još 7 MAN kamiona i prikolica hladnjača i otvorio ured u Luci Ploče
Nakon prošlogodišnje isporuke 5 novih MAN TGX kamiona, Primaco je 23.4. preuzeo još 7 tegljača MAN TGX 18.440 4X2 BLS EEV EURO 5 čime su potvrdili zadovoljstvo vozilima marke MAN, te ujedno i održavanjem vozila u servisnoj mreži Auto Hrvatske

Nova vozila u voznom parku služit će za međunarodni i domaći transport roba osjetljivih na temperaturni režim.

Tegljači zadovoljavaju EEV normu ispuha (Enhanced Environmental Vehicle), te time posljedično i za doprinos smanjenju emisije štetnih plinova.

Uz MAN-ove tegljače, Primaco je nabavio i sedam poluprikolica hladnjača s mogućnosti transporta robe na dva kata (double deck) i na dva temperaturna režima.

Primaco je vodeći zračni otpremnik u Hrvatskoj prema broju kilograma robe prebačenih preko Zračne luke Zagreb, jedan je od vodećih međunarodnih cestovnih prijevoznika, specijaliziran i za hladni lanac, te jedan od vodećih pomorskih otpremnika i agenata.

Stotinjak djelatnika nudi sve navedene usluge u 10-ak ureda diljem Hrvatske, od kojih je najnoviji ured za pomorski transport u Pločama.

Ključeve kamiona voditelju tehničke službe Marku Brkiću ispred Auto Hrvatske predao je gospodin Krešimir Prskalo.

Povezani članci
20.01.16 Tvrtke i tržišta
PRIMACO prvi u Hrvatskoj investira u flotu certificiranu za međunarodni transport farmaceutskih proizvoda vrijednu 41 milijun kuna
29.03.12 Vijesti
Zvonko Merkaš ponovno izabran za predsjednika Udruženja trgovine motornim vozilima i dijelovima pri HGK
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa