Info
Seniko studio
Ekologija
28.11.2013. Tisak i Konzum zajedno potiču građane na očuvanje okoliša
Omogućen otkup starog papira u Super Konzum prodavaonicama u Zagrebačkoj županiji

Vodeći nacionalni distributer Tisak i vodeći trgovački lanac Konzum odlučili su zajedno potaknuti građane na očuvanje okoliša te je Tisak otvorio 15 novih lokacija za otkup starog papira u Super Konzum prodavaonicama u Zagrebačkoj županiji.

Usluga otkupa starog papira uvedena je tijekom ljeta i Tisak je do sada diljem Hrvatske otvorio 35 lokacija za otkup starog papira te su nove otkupne stanice u Super Konzum prodavaonicama značajno proširenje ove usluge.

Papir je vrijedna sirovina koja se može reciklirati do sedam puta, a Tisak otkupom starog papira po cijeni od 50 lipa za kilogram sortiranog papira, pruža mogućnost građanima diljem Hrvatske da sudjeluju u očuvanju okoliša uz mogućnost zarade.

Na otkup se može donijeti novinski papir te letci, časopisi i katalozi koje je prije predaje potrebno sortirati. Nakon predaje starog papira, korisniku se izdaje potvrda s navedenim iznosom otkupa. Iznos otkupa moguće je podići na najbližem kiosku Tiska u roku od 72 sata predočenjem potvrde. Jedna osoba može predati maksimalno 150 kilograma papira za otkup u jednom danu.

Od sada tako pored postojećih lokacija, građani mogu odnijeti stari papir na otkup i u sljedećim Super Konzum prodavaonicama: Zaprešić, Samobor, Velika Gorica, Jastrebarsko, Vrbovec, Dugo Selo, Ivanić Grad te Super Konzum prodavaonicama u Zagrebu: Črnomerec, Dankovečka, Vukovarska, Sarajevska, Dubec, Špansko, Botinec, Sesvete.

Povezani članci
10.08.16 Trgovina na malo
TDR povećao vlasnički udio u Tisku
11.12.15 DOP
Poslali su Tisak paket i osvojili 10.000 kn!
30.12.13 Strateški savezi
AZTN obustavio postupak ocjene koncentracije Tiska i iNovina
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa