Potrošači
Seniko studio
Vijesti
19.09.2013. Otvoren Super Konzum u Đurđevcu
Novi Super Konzum Đurđevac zaposlio 26 zaposlenika

Danas je otvoren novi Super Konzum Đurđevac na adresi Vladimira Nazora 5. Radi se o prvoj prodavaonici najvećeg Super Konzum formata u Đurđevcu te 59-oj Super Konzum prodavaonici u Hrvatskoj.

Povodom otvorenja, Konzum je donirao iznos od 25.000 kuna za izgradnju lifta u Gradskoj knjižnici u Đurđevcu što će najviše olakšati pristup knjižnici za osobe sa invaliditetom.

Donaciju je u ime Konzuma uručio Igor Mamuza, Direktor maloprodaje i investicija, Barbari Fuček Leško, predsjednici Gradskog društva invalida Đurđevac. Novi Super Konzum Đurđevac na ukupno 1.600 m² zaposlio je i ukupno 26 zaposlenika iz Đurđevca i okolice.

Kupcima je na raspolaganju bogata ponuda s više od 15.000 artikala po najpovoljnijim cijenama. Cijeli niz zasebnih odjela kupcima će garantirati kvalitetnu uslugu i ponudu.

Super Konzum Đurđevac tako ima odjel pekarnice sa dnevno svježim kruhom i pekarskim proizvodima, gastro odjel, odjel mesnice s rinfuznim i pakiranim mesom, te odjele delikatese i svježeg voća i povrća. Nova prodavaonica ima i veliki odjel neprehrane u kojem se nalazi širok asortiman opreme za dom, kućanskog i odjevnog tekstila, kućanskih aparata, tehnike, igračaka te školskog i uredskog pribora.
Kupcima je na raspolaganju 5 blagajni, a dostupnost prodavaonice osigurava i parkiralište s 65 parkirnih mjesta. Radno vrijeme novog Super Konzuma Đurđevac je svakim radnim danom od 7 do 21 te nedjeljom od 8 do 15 sati. Kupci će u sklopu ove nove prodavaonice moći koristiti i različite inovativne Konzumove usluge poput plaćanja računa, kupnje igara Hrvatske Lutrije i podizanja novaca na blagajnama, te m-kupi - mogućnost plaćanja mobitelom.

Na dan otvorenja, Konzum je za prve kupce pripremio brojne poklone i čašćenja te posebna akcijska sniženja, koja uz korištenje MultiPlusCard kartice nagrađivanja vjernosti, osiguravaju najpovoljniju kupnju. Današnjim otvorenjem Super Konzuma građani Đurđevca i okolice dobili su novo mjesto za kvalitetnu kupnju svom gradu.

Povezani članci
01.04.16 Tvrtke i tržišta
Mercator lani sa 2,6 milijarde prometa i neto dobiti od 20 milijuna eura
22.07.15 Trgovina na malo
Predstavljeni najnoviji Konzumovi maloprodajni standardi
03.07.15 Trgovina na malo
Otvorena nova Super Konzum prodavaonica u Kaštel Sućurcu
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa