Info
Seniko studio
Korisne informacije
25.09.2008. Započela treća sezona Čokolino višebojca
Čokolino višebojac zajednički je projekt Podravke i Sportskih novosti koji je započeo prije dvije godine i do sada je obuhvatio djecu u osnovnim školama svih hrvatskih županija

Kao što je i najavio predsjednik Uprave Sportskih novosti Zvonimir Boban prilikom doniranja stipendije finalnoj pobjednici Čokolino višebojca Katarini Milinković, otvorenje nove sezone Čokolino višebojca održano je 26. rujna u Županji. Početkom školske godine već tradicionalno svi Čokolino putovi vode u Županju, kolijevku hrvatskog sporta. Nogomet se u Županji igra od 1880. Godine, a tek godinu dana kasnije stigao je i prvi teniski reket.

Ovaj jedinstveni sportski događaj zajednički je projekt Podravke i Sportskih novosti koji je započeo prije dvije godine, do sada je obuhvatio djecu u osnovnim školama svih hrvatskih županija.

Svake godine Čokolino višebojac postaje popularniji, a natjecanja se odvijaju u štafetnom trčanju, košarci, rukometu i nogometu.

Otvorenju su prisustvovali predsjednik Uprave Podravke Zdravko Šestak, te članovi Uprave. Djeci se obratio i predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša, koji im je i poručio neka nastave učiti, slušati nastavnike i roditelje i naravno, jesti Čokolino pa će jednoga dana poput svojih sportskih uzora doći i do Olimpijskih igara. Sportski gosti otvorenja Čokolino višebojca u Županji uz predsjednika Uprave Sportskih novosti, bili su Franjo Arapović i Darko Kralj.

"Sretan sam što sam i treći put u Županji na otvorenju Čokolino višebojca, koji osim sportskih razvija i kulturne vrijednosti. Djeca su neponovljiva, igra s njima svaki put me dovela u njihov svijet, u svijet u kojem smo svi mi odrasli, a koji tako lako često zaboravljamo, rekao je predsjednik uprave Sportskih novosti Zvonimir Boban.

Ovaj sportsko-kulturni praznik za tisuće djece osim natjecanja u nekoliko disciplina, predviđa i održavanje prigodnih školskih programa i čitanje najboljih učeničkih literarnih radova. Stoga je autoru prošlogodišnjeg najboljeg rada na temu "svijet po tvom" Dinku Mariću , član Uprave Podravke Saša Romac uručio nagradu, a finalnom pobjedniku iz Umaga Josipu Lotaru, nagradu je uručio član Uprave Josip Pavlović.

Goste je u ime domaćina pozdravio ravnatelj OŠ "Ivan Kozarac" Zvonko Živković, koji je izjavio kako je škola ponosna na svoje učenike: "Trudimo se odgojiti našu djecu najbolje kako znamo i nadam se da u tome i uspijevamo", rekao je.
Želja Podravke i Sportskih novosti bila je ponuditi svim školarcima u Hrvatskoj mogućnost sudjelovanja u jednom iznimnom sportskom i kulturnom sadržaju. Tako je vreloj natjecateljskoj atmosferi prethodio nastup KUD-a "Tomislav" iz Županje, mažoretkinja, te uručenje nagrade za najbolje obojano lice. Nagradu je Antoniji Đojić uručila direktorica Sektora Korporativne komunikacije Dijana Jendrašinkin.

Pobjednicima Teuti Rušiti i Hrvoju Džijanu čestitke i nagrade uručili su Zdravko Šestak u ime Podravke, te paraolimpijski pobjednik Darko Kralj.

Voditelji ovog natjecanja bili su Roberto Anić i Zlatko Škrinjar, a Čokolino nastavlja svoj put po osnovnim školama diljem Hrvatske.

Povezani članci
21.05.16 Promocije
Održan finale Lino višebojca u Koprivnici
22.12.12 Promocije
Dvije nagrade Coolinarici i jedna Linu na VIDI Web Top 100
30.05.11 Promocije
Veliko finale Lino višebojca razgalilo srca 1300 djece
19.09.08 DOP
Podravka dodijelila stipendiju pobjednici Čokolino višebojca
19.08.08 Brandovi
Čokolino Day na Sarajevo film festivalu
18.08.08 Brandovi
Podravka na Sarajevo Film Festivalu
03.06.08 Brandovi
Podravka, Čokolino i Vegeta - Superbrandovi u BiH
16.04.08 Tvrtke i tržišta
Podravka i Ledo o suradnji na co-branding projektu Čokolino sladoleda
05.03.08 Brandovi
Podravka i Paramount Pictures dogovorili suradnju
14.12.07 DOP
Ivano Balić oduševio natjecatelje Čokolino višebojca u Koprivnici
05.07.07 DOP
Husqvarna pokrenula projekt uređenja dječjih vrtića
15.06.07 DOP
Podravka i Sportske novosti do 2010. godine u projektu Čokolino višebojac
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa