Info
Seniko studio
DOP
14.12.2007. Ivano Balić oduševio natjecatelje Čokolino višebojca u Koprivnici
Čak 850 učenika svih razreda koprivničke Osnovne škole 'Đuro Ester', najbolji svjetski rukometaš Ivano Balić, nogometna legenda Zvonimir Boban, rukometašice Podravke, kuglačica Željka Orehovec, nogometaši 'Slaven Belupa', atletičar Branko Zorko i drugi sportaši sudjelovali su u četvrtak 13. prosinca u 'Čokolino višebojcu'.

Ta sportska i kulturna manifestacija, u kojoj djeca odmjeravaju snage u pucanju nogometnih, rukometnih i košarkaških kaznenih udaraca, zatim povlačenju užeta, trčanju štafete, skoku u dalj i pisanju na zadanu temu, okupila je od početka ove školske godine deset i pol tisuća učenika iz 12 osnovnih škola diljem Hrvatske.

Koprivnica je 12. grad domaćin 'Čokolino višebojca', a nakon što ta manifestacija obiđe još 12 gradova do kraja nastavne godine, koprivnička sportska dvorana srednjih škola bit će mjesto održavanja finala.

Očekuje se sudjelovanje više od 22 tisuće učenika, koliko ih je lani bilo u 'Čokolino višebojcu', a najboljem od njih Podravka će ispuniti želju po slobodnom izboru.

Osim u sportu, djeca su se natjecala i u pisanju literarnog rada na temu 'Svijet je tvoj', a najbolji radovi iz svake škole bit će tiskani, te izabran najbolji tekst. U okviru današnjeg natjecanja najbolji je literarni rad na ovu temu napisala učenica 7. razreda, Katarina Alagić

Učenicima OŠ Đuro Ester, Čokolino višebojac bio je više od svjetskog prvenstva. Jer,u njemu su mogli sudjelovati, mogli su pokazati da znaju dobro baratati loptom, trčati, skakati, pjevati, pisati...

Publiku, u kojoj su - osim odlično raspoloženih učenika s najvijačkim rekvizitima i s crveno-bijelim bojama na licu - bili i roditelji, posebno je ponijelo i gostovanje najboljeg svjetskog rukometaša Ivana Balića.

Konačna pobjednica među djevojčicama Andreja Božić priznala je da je cijelo vrijeme razmišljala o tome kako će joj, ako pobijedi, pehar uručiti Ivano Balić.

Ne manje ponosan je bio i pobjednik među dječacima, Antonio Sabolović kojem je pobjednički pehar uručio Zvonimir Boban, incijator projekta. Nogometna legenda svoje sportsko umijeće, iskustva vrhunskog sportaša i nadasve pozitivnu osobnost i emocije u punoj mjeri dijeli s malim višebojcima.

U novoj godini, natjecanje se nastavlja u Zagrebu, 24. siječnja, u OŠ Petar Zrinski.

Povezani članci
21.05.16 Promocije
Održan finale Lino višebojca u Koprivnici
22.12.12 Promocije
Dvije nagrade Coolinarici i jedna Linu na VIDI Web Top 100
30.05.11 Promocije
Veliko finale Lino višebojca razgalilo srca 1300 djece
25.09.08 Korisne informacije
Započela treća sezona Čokolino višebojca
19.09.08 DOP
Podravka dodijelila stipendiju pobjednici Čokolino višebojca
19.08.08 Brandovi
Čokolino Day na Sarajevo film festivalu
18.08.08 Brandovi
Podravka na Sarajevo Film Festivalu
03.06.08 Brandovi
Podravka, Čokolino i Vegeta - Superbrandovi u BiH
16.04.08 Tvrtke i tržišta
Podravka i Ledo o suradnji na co-branding projektu Čokolino sladoleda
05.03.08 Brandovi
Podravka i Paramount Pictures dogovorili suradnju
05.07.07 DOP
Husqvarna pokrenula projekt uređenja dječjih vrtića
15.06.07 DOP
Podravka i Sportske novosti do 2010. godine u projektu Čokolino višebojac
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa