Trgovina
Seniko studio
Promocije
15.11.2016. Tele2 i evotv snažnom poslovnom sinergijom donose jedinstvenu ponudu svojim korisnicima
Viktor Pavlinić i Josip Udiljak
Viktor Pavlinić i Josip Udiljak
Omogućiti korisnicima najkvalitetniju uslugu bila je nit vodilja Tele2 i Hrvatske pošte, a samim time i povod zajedničkoj suradnji ovim dvjema uspješnim kompanijama koje su prigodom dolazećih blagdana odlučile spojiti svoje uspješne usluge u jedan jedinstveni paket.

Zajednička akcija urodila je stvaranjem ponude u kojoj Pokućni internet s 50GB i evotv s tri buketa najgledanijih programa sada imaju jedinstvenu cijenu od samo 194,00 kn mjesečno. Osim što korisnici spajaju dvije dobro poznate usluge u jednu, oni pritom i značajno štede, čak 44,99kn svaki mjesec tijekom dvije godine.

„Podizanje razine kvalitete podatkovne mreže u protekloj godini, što je potvrđeno istraživanjem tvrtke P3 Comunications, bio je temelj za uspjeh našeg proizvoda ”Pokućni internet” koja konkurira tradicionalnim i zastarjelim rješenjima fiksnih operatera, a koji do danas ostvaruje izvrsne prodajne rezultate i vrlo pozitivne povratne informacije korisnika. Kako su u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana očekivanja korisnika najviša, ideja nam je bila još više obogatiti našu ponudu Pokućnog interneta uslugom evotv digitalne televizije u partnerstvu s Hrvatskom poštom te na taj način očekivanja korisnika ne samo ispuniti nego i premašiti.“, izjavio je prilikom prezentacije nove ponude gosp. Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska.

„Evotv, digitalna televizija Hrvatske pošte, pronašla je u Pokućnom internetu Tele2 idealnog suputnika. Obje usluge uz iznimnu kvalitetu i vrlo povoljnu cijenu možete imati i na različitim lokacijama u RH gdje želite koristiti internet i televizijske usluge, što nam osigurava značajnu konkurentsku prednost, a sigurni smo da će to prepoznati i brojni korisnici. Ulazak u ovu suradnju je, upravo na temelju kompatibilnih usluga, vrlo logičan i drago nam je što će ova jedinstvena ponuda biti dostupna u poštanskim uredima Hrvatske pošte te putem kolega poštara.“, izjavio je gospodin Josip Udiljak, član Uprave Hrvatske pošte.
Usluge mogu dogovoriti i novi i postojeći Tele2 i evotv korisnici, a korištenje je moguće odmah nakon ugovaranja. Paket je neovisan o lokaciji i korisnik ga koristi gdje i kada to želi, uređaje može instalirati potpuno samostalno, a poželi li korisnik usred trajanja ugovora promijeniti programe ili internet, to može učiniti bez ikakve naknade. Paketi su dostupni na Tele2 prodajnim mjestima i u svim uredima Hrvatske pošte.

O Tele2
Tele2 je jedna od vodećih telekomunikacijskih tvrtki u Europi. Naša je misija pružanje cjenovno najpovoljnijih telekomunikacijskih usluga jednostavnih za korištenje. Imamo 14 milijuna korisnika u 9 zemalja. Tele2 nudi proizvode i usluge u fiksnoj i mobilnoj telefoniji, pristup Internetu, kabelsku televiziju, usluge podatkovnih mreža te zabavne sadržaje. Tele2 je osnovao Jan Stenbeck 1993. godine, a dionice tvrtke uvrštene su na Burzu u Stockholmu 1996. godine. Posjetite nas na www.tele2.com

O evotv
Evotv je digitalna televizija Hrvatske pošte koja zahvaljujući odličnim rezultatima i odazivu novih korisnika, drži poziciju najbrže rastuće plaćene televizije na tržištu u Hrvatskoj. Evotv nove korisnike privlači jednostavnim korištenjem i inovativnim konceptom usluge pri čemu korisnik sam bira i plaća ono što gleda te prenosivošću i dostupnošću usluge. Hrvatska pošta prvi je svjetski poštanski operator koji je tržištu 2012. godine ponudio uslugu zemaljske plaćene televizije. Posjetite nas na www.evotv.hr

   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa