Edukacija
Seniko studio
Alternativne (privatne)
12.11.2016. 17. Međunarodni tjedan odgoja i obrazovanja Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski
Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski ove školske godine slavi 20. godina rada te organizira 17. Međunarodni tjedan odgoja i obrazovanja, koji će se održati od 14. do 18. studenog 2016. u Zagrebu, Selska cesta 119.

Kao i svake godine, tradicionalno glavno događanje je Sajam vježbeničkih tvrtki i studentskih poduzeća, na kojem ove godine sudjeluje više od 200 učenika i studenata s više od 40 učeničkih i studentskih tvrtki iz svih dijelova Hrvatske te iz Mađarske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Slovenije.

Sajam je natjecateljskog karaktera te će učenici najbolje vježbeničke tvrtke biti i nagrađeni.

Tijekom tjedna, uz profesore i učenike PGEŠ Katarina Zrinski, u planiranim aktivnostima sudjeluju i profesori i učenici iz drugih ekonomskih i neekonomskih škola iz Republike Hrvatske te naših partner škola iz inozemstva.

Organizirane su i brojne radionice i predavanja za učenike osnovnih i srednjih škola, kao i za ravnatelje, stručne suradnike, pedagoge i nastavnike.

Događanja su otvorena za javnost te pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na ovogodišnjem Međunarodnom tjednu odgoja i obrazovanja i da zajedno s nama podrže poduzetništvo mladih, kao budućih nositelja gospodarstva.

Program Međunarodnog tjedna odgoja i obrazovanja možete pogledati ili preuzeti na: Program_17. MTOO .

   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa