Trgovina
Seniko studio
Promocije
10.11.2016. Otkrijte vina koja su vrijedna kušanja
„Dan bez vina je kao dan bez sunca“, kaže poznata francuska izreka. Ipak nije svako vino jednako dobro i vrijedno kušanja. I ne vrijedi ona kako je samo skupo vino dobro vino. Festival vina u Konzumu, koji traje do 16. studenog, prilika je da se i sami u to uvjerite.
Vinski stručnjaci su nagradili, a vi isprobajte....
Među 400 domaćih i 150 odabranih stranih vina, Konzum vam u studenom preporuča kušati ona koja su nagradili i čiju su kvalitetu prepoznali svjetski vinski stručnjaci, a ususret Martinju u Konzumu su dostupna uz poseban „festivalski“ popust.

Graševina Goldberg Vina Belje, vrhunsko je vino nagrađeno s pet zlatnih medalja na svjetskim ocjenjivaima vina. Ako volite vina s izrazitim voćnim karakterom, ovo vino moglo bi vam vrlo lako postati omiljeno.

Ukoliko su vaš prvi izbor crna vina, jednako ćete uživati u onima sorti merlot, cabernet sauvignon ili plavac iz Istre, Slavonije i Dalmacije. Izdvajamo Stina Plavac mali Barrique s Brača, Zlatan Plavac Grand Cru s Hvara i Cabernet Sauvignon, Belje iz Slavonije, nagrađivana vina koja su trenutno na lijepom popustu pa ih ne biste smjeli propustiti.

Ako vas zanimaju vina, prolistajte katalog Festival vina, u kojem ćete pronaći 60-tak odabranih vina sjeverne Hrvatske, Slavonije i Podunavlja, Istre i Dalmacije te Europe i Svijeta, koja su do 16. studenog dodatno snižena u Super i Maxi Konzum prodavaonicama.

Zavirite u Konzumove vinoteke tijekom studenog, jer se kupnja vrhunskih vina sada dodatno isplati!

   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa