Info
Seniko studio
DOP
02.11.2016. Perspektivni skijaši Ljutići potpisali ugovor s Cedevitom
Najveće hrvatske skijaške nade, mladi članovi obitelji Ljutić, dobili su podršku Atlantic Grupe
Mlade članove obitelji Ljutić, Zrinku (12), Tvrtka (14), Doru (10) i Hrvoja (9), mnogi već sada nazivaju najvećim skijaškim talentima nakon Kostelića, što najbolje dokazuju njihovi brojni skijaški trofeji i uspjesi. Nedavno je ovu veselu sportsku četvorku i njihove uspjehe prepoznala Cedevita, koja je sada ponosni sponzor najperspektivnije hrvatske sportske obitelji. Cedevita je odavno poznata po tome da podupire sport i sportaše, pa je ovo sponzorstvo samo početak još jedne lijepe sportske priče.

Obitelj Ljutić od rujna je zauzeta treninzima na snijegu, gdje godišnje, s trenerom, tatom Amirom, provedu čak 150 do 250 sati. U takvim dugotrajnim i fizički napornim svakodnevnim treninzima Cedevitini vitamini najbolji su saveznik za uravnoteženo funkcioniranje organizma, nadopunu vitamina i zdravo osvježenje.

Cedevitino sponzorstvo oduševilo je Tvrtka, Zrinku, Doru i Hrvoja jer se radi o njihovom omiljenom napitku koji uvijek nastoje imati nadohvat ruke. Sada to svakako više neće biti problem, zdravi vitamini u svim svojim praktičnim pakiranjima i okusima vjerno će ih pratiti kroz njihove sportske i životne priče.

Zrinka Ljutić (12) je u veljači ove godine drugi put pobijedila na 22. Pokalu Roka Petroviča u Kranjskoj Gori. Početkom godine je osvojila i zlato u slalomu te srebro u veleslalomu na natjecanju Trofeo Biberon. Zrinka nosi i naslov prvakinje Zagreba i Hrvatske u veleslalomu, a hrvatski skijaški treneri već joj predviđaju ulazak u sami svjetski vrh skijanja smatrajući je najvećim talentom nakon Janice Kostelić. Uz skijaške uspjehe, Zrinka je u kolovozu ove godine osvojila 3. mjesto na europskom prvenstvu u windsurfingu u Perni na Pelješcu, te 2. mjesto na 600 m na atletskom školskom prvenstvu Hrvatske u atletici i 1. ekipno u lipnju u Vinkovcima. Od ostalih sportova hobi su joj snowboard, kitesurfing, nogomet, a također svira violončelo i pohađa glazbenu školu.

Zrinkin brat Tvrtko Ljutić (14) višestruki je pobjednik skijaških natjecanja na državnoj razini, dok mu je najznačajniji uspjeh 2. mjesto u ukupnom poretku CRO SKI Kupa sezone 2014./2015., odnosno 1. mjesto u njegovom godištu. U sezoni 2015./2016. postao je prvak Hrvatske u svim disciplinama (SL, VSL, SuperVSL) i 3. je u ukupnom poretku jer je propustio kraj sezone zbog teške ozljede i operacije. Također je pobijedio u slalomu na Trofeju Vjeverica na Sljemenu u veljači 2016. U samom je vrhu i na međunarodnim utrkama poput Trofeja Loka i Trofeja Topolino koje redovito završava među pet najbržih. Uz sve to, Tvrtko je trenutačno jedan od najboljih mladih europskih jedriličara na dasci tzv. windsurfera. Ove je godine, baš kao i prošle, osvojio 2. mjesto na europskom prvenstvu u Freestyleu, u čemu je jedan od najboljih u svijetu, a nastupio je i na europskom seniorskom pro touru. Njegov talent prepoznao je i Zagrebački športski savez koji mu je dodijelio nagradu za najperspektivnijeg sportaša, a nositelj je i priznanja Hrvatskog jedriličarskog saveza za sportski uspje
Dora Ljutić (11) je ove godine osvojila 6. mjesto na Pokalu Roka Petroviča te 1. mjesto u ukupnom poretku CRO SKI Kupa u sezoni 2014./2015. i 2. mjesto na prvenstvu hrvatske u veleslalomu. Najmlađi brat, devetogodišnji Hrvoje Ljutić, ne zaostaje za svojim bratom i sestrama te također sudjeluje u skijaškim natjecanjima i ostvaruje odlične rezultate.

Osim što mladi Ljutići ostvaruju vrhunske sportske rezultate te su najbolji ili među najboljima u svojim dobnim kategorijama, odlični su i u školi, u čemu im uvelike pomažu njihovi nastavnici. O uspjesima ove iznimne obitelji, koja trenira 365 dana u godini, zasigurno ćemo puno čuti u budućnosti.

Povezani članci
29.09.14 Tvrtke i tržišta
Atlantic Grupa otkupila manjinske udjele u operativnim kompanijama
26.04.12 Brandovi
Lažna 'Cedevita' u Brčkom
16.04.12 Izvoz
Fina: Povećan prihod od izvoza prehrambene industrije
19.07.11 Tvrtke i tržišta
Atlantic osporava rješenje o dodatnoj isplati dioničara Kalničkih voda
17.12.09 Brandovi
Podravka i Atlantic riješili spor oko Lerovite
10.02.09 Tvrtke i tržišta
Atlantic lansirao projekt vrijedan 75 mil. kuna
22.10.07 Tvrtke i tržišta
Atlantic Grupa ulazi u ljekarnički biznis
25.07.07 Tvrtke i tržišta
Atlantic grupa povećala dobit
20.07.07 Trgovina na veliko
Emil Tedeschi izlazi na burzu s Atlanticom
03.07.07 Trgovina na veliko
Atlantic Grupa preuzela distribucijsku tvrtku u Makedoniji
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa