Info
Seniko studio
DOP
26.10.2016. Glasajte za lokacije na kojima je potrebno postaviti kante za pseći otpad
Do 31. listopada na poveznici http://dedal.hr/dm-2016/sape/ građani mogu glasati za lokacije u njihovom gradu na kojima su potrebne kante za pseći otpad. U sklopu kampanje "Kad se naše šape slože" dm će donirati ukupno 100 kanti koje će biti postavljene na lokacije koje dobiju najviše glasova, a brigu o kantama preuzet će jedinice lokalne samouprave.

U sklopu kampanje dm je u suradnji s gradovima iz cijele Hrvatske definirao lokacije na kojima je moguće postaviti kante za pseći otpad. U kampanji sudjeluju 24 grada u kojima su određene 193 lokacije za koje građani mogu glasati do kraja listopada.

"Kampanjom Kad se naše šape slože dm želi potaknuti vlasnike kućnih ljubimaca na odgovorno ponašanje i brigu o okolišu te im to omogućiti doniranjem kanti za pseći otpad koje će biti postavljene na lokacijama na kojima građani smatraju da je to najpotrebnije. Pozivam sve građane da se uključe u kampanju jer kad se slože jedinice lokalne samouprave, građani i dm, možemo našu zajednicu učiniti još ljepšom", izjavila je Gordana Picek, članica Uprave dm-a.

Za sudjelovanje u kampanji potrebno je otvoriti poveznicu, potom u padajućem izborniku odabrati grad u kojem živite. Nakon što odaberete grad, u drugom padajućem izborniku ponudit će vam se sve raspoložive lokacije među kojima možete glasati za lokaciju na kojoj je po vašoj procjeni potrebno postaviti kantu za pseći otpad.

Kampanju za čišći okoliš i odgovornu brigu o ljubimcima građani mogu podržati i zamjenom 20 active beauty bodova za brošuru i radnu bilježnicu "Budi junak". Uz radnu bilježnicu, djeca će kroz zabavne igre i kvizove naučiti što znači biti odgovoran vlasnik kućnog ljubimca, a brošura će svim vlasnicima i budućim vlasnicima kućnih ljubimaca služiti kao podsjetnik o tome koje su njihove odgovornosti prema ljubimcu i zajednici.

Brošuru i radnu bilježnicu dm je pripremio u suradnji s partnerima kampanje: Upravom za veterinarstvo i sigurnost hrane pri Ministarstvu poljoprivrede, skloništem za nezbrinute životinje grada Zagreba u Dumovcu i Svjetskom organizacijom za zdravlje životinja.

Povezani članci
20.10.16 Tvrtke i tržišta
dm potvrdio vodeću poziciju na tržištu
19.10.16 DOP
Donacija dm-a omogućila vađenje krupnog otpada sa zagrebačke Savice
09.09.16 DOP
Donacija dm-a malim pacijentima Specijalne bolnice Goljak
03.06.16 DOP
Inicijativa dm-a "Jer sve smo to MI!"
31.05.16 Promocije
U Zagrebu otvorena prva prodavaonica dm-a s ugostiteljskom ponudom
21.01.16 Promocije
Proizvodi najboljeg mladog hrvatskog poljoprivrednika u dm-u
26.07.15 Promocije
U Zadru održan deveti dm millennium jump
13.06.15 DOP
Održana ovogodišnja dm ženska i babybonus utrka
25.04.15 DOP
dm obilježio Dan planeta Zemlje
23.10.14 Tvrtke i tržišta
Ukupni promet dm-a Hrvatska 1,97 milijardi kuna
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa