Info
Seniko studio
Sajmovi i izložbe
24.10.2016. Na 20. sajmu SASO više od sto izlagača
Na jubilarnom, 20. međunarodnom sajamu SASO, koji će se od 26. do 29. listopada održati u splitskoj Spaladium Areni, predstavit će se više od sto izlagača iz zemlje i inozemstva, najavili su u ponedjeljak organizatori sajma.

Izlagači iz šest zemalja - Slovenije, Mađarske, Njemačke, Austrije, Srbije i Hrvatske - predstavit će čak 620 brendova, istaknuli su predstavnici tvrtke Sajam Split na konferenciji za novinare.

Sajam SASO 2016 objedinjuje devet specijaliziranih sajmova - međunarodne sajmove graditeljstva; drvne industrije; metalne industrije, alata, strojeva i opreme; obrtništva, male privrede i poduzetništva; elektronike, energetike i telekomunikacija; financija - SAFIR; ekologije - SEKO te međunarodni sajam kamena.

Sajam prati i bogat program stručnih konferencija, među kojima i 13. dan arhitekata, 11. energetski summit ili 9. dan građevinara, uz B2B gospodarske susrete, radionice za obrtnike, brojna savjetovanja i prezentacije.

Po riječima direktorice Sajma Split Sanje Vuković Veić, SASO je najznačajniji gospodarski skup u regiji. "Za ovaj jubilarni 20. međunarodni sajam SASO najavljen je i veliki broj gospodarskih izaslanstava iz zemlje i inozemstva, kojima je cilj pronaći nove poslovne partnere kako bi unaprijedili i proširili vlastito poslovanje kroz nove projekte te sajam iskoristili za izravni marketing i jačanje pozicije svoje tvrtke na tržištu. Time se još jednom potvrđuje teza da usprkos razvoju suvremenih tehnologija, gdje su nam sve informacije dostupne u svako vrijeme, ništa ne može zamijeniti osobne kontakte, razgovore i dogovore", kazala je Vuković Veić.

Organizatori smatraju da će građanima primjerice biti zanimljivo doznati kako doći do bespovratnih sredstava pri energetskoj obnovi stambenih zgrada, jer će na sajmu novi natječaj predstaviti stručnjaci iz Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja. (H)

Povezani članci
21.10.15 Sajmovi i izložbe
Vrdoljak: Generator rasta i zapošljavanja bit će industrija i reindustrijalizacija
16.10.13 Sajmovi i izložbe
U BICRO-u smo rano prepoznali važnost organizacije gospodarskih susreta
19.10.11 Sajmovi i izložbe
U petak u Splitu međunarodni gospodarski susreti
20.10.10 Sajmovi i izložbe
Split: Otvoren 15. međunarodni sajam SASO
25.10.06 Sajmovi i izložbe
Predsjednik Mesić posjetio Sajam SASO na Žnjanu
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa