Edukacija
Seniko studio
Seminari, konferencije
20.10.2016. Održan 2. FMCG Summit Zagreb
Drugi FMCG SUMMIT u Zagrebu održao se 20. listopada u Hypo centru Zagreb i oduševio uistinu velik broj sudionika, ali i govornika. Konferencija namijenjena trgovini i robi široke potrošnje, na jednom je mjestu okupila velik broj trgovaca, proizvođača, distributera, malih OPG-ova, managera i upravitelja uspješnih hrvatskih tvrtki, koji su na jednom mjestu mogli čuti sve o trendovima i inovacijama unutar FMCG sektora.

Oduševljenje konferencijom nisu krili ni brojni sudionici koji su s velikom pažnjom slušali govornike, ali i svojim pitanjima i iskrenim interesom sudjelovali u konstruktivnim raspravama.

Odlična organizacija i mjesto susreta za koje se nadamo da će postati tradicija – gotovo jednoglasno su se složili brojni sudionici i govornici drugog FMCG SUMMITA koji se održao u Hypo centru Zagreb. Više od 400 sudionika i gotovo 20 govornika posjetilo je i odlično iskoristilo drugi FMCG SUMMIT u Zagrebu.

Da će do pomaka u FMCG sektoru zasigurno doći, svjedoče i brojna poznanstva i odličan networking do kojega je došlo.

Nadamo se da vas je konferencija obogatila za bar jedan koristan poslovni savjet, primjer dobre prakse ili informaciju koja može unaprijediti vaše poslovanje. Ako je tako, pridružite nam se i sljedeće godine, a nestrpljivima preporučujemo posjet beogradskom FMCG Summitu za mjesec dana. Doviđenja i sretno u poslovanju do FMCG Summita Zagreb 2017.!, kao zaključnu poruku događanja iznio je Aljoša Parotat, direktor časopisa InStore.

   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa