Trgovina
Seniko studio
Promocije
19.10.2016. Oznaku “Odabrani proizvod godine” dobilo 21 proizvod po izboru 2000 hrvatskih potrošača
Odabrani proizvodi bit će posebno označeni u Konzum prodavaonicama
14. listopad 2016. u Hypo centru u Zagrebu uručene su oznake “Odabrani proizvod godine” u više kategorija prema istraživanju koje je na 2.000 ispitanika, hrvatskih potrošača, proveo Nielsen, vodeća svjetska tvrtka za istraživanje tržišta i potrošačkih trendova.

Posebnu, crvenu oznaku „Odabrani proizvod godine“ dobit će 21 proizvod koji su najboljim ocijenili hrvatski potrošači, a isti će biti i posebno označeni vidljivim vizualom na policama Konzum prodavaonica.

“Odabrani proizvod godine “ dio je najveće svjetske nagrade za inovativne proizvode o kojoj odlučuju glasovi potrošača. Marketinški koncept osmišljen je u Francuskoj prije 30 godina i trenutačno djeluje u više od 40 naj razvijenih država s istim ciljem: da savjetuje potrošače za kupnju te nagradi proizvođače za kakvoću i inovativnost. U Hrvatskoj je istraživanje “Odabrani proizvod godine” ove godine provedeno prvi puta, a proizvodi koje su mogli birati hrvatski potrošači razvrstani su u kategorije kao što su hrana, proizvodi za dom i proizvodi za osobnu njegu. U nacionalni reprezentativni uzorak od 2.000 ispitanika uključene su sve dobne skupine od 15 do 65+ godina.

Pobjednik kategorije odabran je prema tri glavna kriterija: inovativnost, privlačnost i zadovoljstvo korištenjem proizvoda. Pobjednik u kategoriji je proizvod s najvišom ukupnom ocjenom, pri čemu zadovoljstvo korištenjem proizvoda ili usluge čini polovinu ocjene.

„Otvorena, transparentna metodologija odabira proizvoda jamstvo je i potrošačima i proizvođačima kakvi se proizvodi najviše cijene. Posebna oznaka „Odabrani proizvod godine“ bit će podsjetnik i poticaj za kupnju upravo tog proizvoda jer su ga preporučili potrošači.“ – izjavio je Goran Gorenc, direktor projekta „Odabrani proizvod godine“.
„Konzum svoje poslovanje bazira na odnosima koje ima s dobavljačima i partnerima, ali posebno na odnosima sa svojim kupcima. S njima smo rasli i s njima se razvijamo, i uvijek, bez obzira na situaciju, stavljamo ih na prvo mjesto. Oni to prepoznaju i vraćaju nam na najbolji mogući način, svakodnevnim poklanjanjem svog povjerenja. Upravo zbog odnosa prema našim kupcima odlučili smo postati partner projekta Odabrani proizvod godine koji utjelovljuje sve na čemu suvremena trgovina počiva. Stvaranje dodatne vrijednosti za kupca postao je glavni alat u borbi na tržištu, a nositi titulu Odabranog proizvoda godine svakako doprinosi stvaranju te vrijednosti“ – izjavio je Danijel Dugić, direktor marketinga Konzuma.
Odabrani proizvod godine 2016/17:
Lino lada kokos
Kategorija: čokoladni namazi

Čarli
Kategorija: Deterdženti za ručno pranje

TUC Sweet Chili
Kategorija: Slani krekeri

Permetal
Kategorija: Odmašćivači

Bref Power Active linija
Kategorija: WC osviježivači

Natura Femina by ellen, higijenski tamponi s probioticima
Odabrani Proizvod godine 2016

Chio Oven Chips
Kategorija: Grickalice

Lenor Super Concentrate
Kategorija: Omekšivaći

Nivea protect &care
Kategorija: dezodoransi

ABC krem sir
Kategorija: Sirni namazi

Gran Cereale Digestive
Kategorija: keksi

Ariel 3in1 PODS
Kategorija: Kapsule za pranje rublja

Milka Choc & Choc
Kategorija: Biskviti

Aquafresh Complete Care
Kategorija: paste za zube

Philips Lumea Prestige IPL
Kategorija: Osobna njega-uklanjanje dlačica

Argeta Paštete
Kategorija: Paštete

PIK Naresci
Kategorija: Mesni proizvodi

Rowenta uređaj za oblikovanje kose CF 3710 So Curl
Kategorija: Njega kose

Tefal Protect X-Pert GV89xx
Kategorija: Glačanje

Philips AVENT NATURAL Linija
Kategorija: Bočice i sisači

Philips Aquatrio pro
Kategorija: Štapni usisivači

   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa