Međunarodno poslovanje
Seniko studio
Tvrtke i tržišta
08.10.2016. Obilježavanje dana poduzetnika u 25 zemalja svijeta
Podržite male i srednje poduzetnike u vašem gradu
U subotu, 8. listopada METRO Cash & Carry najavio je obilježavanje međunarodnog dana poduzetnika "Dan mojeg poslovanja" na događanju koje će na Cvjetnom trgu u Zagrebu trajati do 11. listopada. Građani će moći saznati detalje o "Danu mojeg poslovanja" i kako mogu doprinijeti promicanju i slavljenu neovisnog poslovanja. U suradnji s restoranom Mundoaka Street Food, slastičarnicom Amelie i caféom Johann Franck, METRO je za građane na Cvjetnom trgu pripremio bogat street-art i gastronomski program.

"Dan mojeg poslovanja" 11. listopada obilježit će poduzetnici u 25 zemalja svijeta - od Austrije i Belgije, pa sve do Indije i Japana - s ciljem promicanja i poticanja neovisnog poduzetništva. Povodom "Dana mojeg poslovanja" vlasnici kafića, restorana, trgovina i obrta diljem Hrvatske pripremili su posebne ponude koje građani mogu otkriti na internetskoj platformi dan-mojeg-poslovanja.hr koju je METRO pokrenuo kako bi malim i srednjim poduzetnicima omogućio jedinstveno mjesto za promociju njihovog neovisnog poslovanja.

“Svaki dan tisuće predanih poduzetnika diljem Hrvatske čine naš život posebnim slijedeći svoje jedinstvene ideje i zadovoljavajući naše potrebe. Oni su društvena i ekonomska okosnica naše zajednice. Ne samo da je obogaćuju pružanjem osnovnih usluga, već i zapošljavaju tisuće ljudi diljem Hrvatske i svijeta. METRO želi izraziti poštovanje prema privatnim poduzećima u cijelom svijetu obilježavanjem ovog jedinstvenog dana i ovim putem pozivam sve građane da nam se u tome pridruže”, rekao je Tomislav Smolčec, direktor operacija i pridruženi član Uprave METRO Cash & Carry Hrvatska.

Tom Novak, vlasnik restorana Mundoaka Street Food i Žakline Troskot, vlasnica slastičarnice Amelie, s okupljenima su podijelili svoje iskustvo u vođenju vlastitog posla, a street-art umjetnik Lunar uživo je izrađivao grafite.

Povezani članci
21.09.16 Tvrtke i tržišta
METRO poziva poduzetnike da obilježe međunarodni dan poduzetnika
02.08.16 Trgovina na malo
METRO Cash & Carry ostvario rast dvanaesti kvartal za redom
18.05.16 Trgovina na veliko
METRO proširio suradnju s hrvatskim proizvođačima craft piva
11.05.16 Tvrtke i tržišta
METRO Grupa nastavlja pozitivan rast poslovanja
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa