Potrošači
Seniko studio
Vijesti
07.10.2016. Vjerni partner Hervis najavljuje jubilarno 25. izdanje Zagrebačkog maratona
Hervis, vodeća trgovina sportske opreme u Europi, vjeran je partner poznatog Zagrebačkog maratona, koji se 9. listopada ove godine održava jubilarni 25. put.

Osim maratona (42 195 m), održat će se i polumaraton duljine 21 097 metara te utrka za građanstvo od 5 kilometara. Posljednjih se godina ustalio broj od preko 10 tisuća natjecatelja u sve tri discipline, a jednak odaziv očekuje se i ove godine.

Simon Draganič, direktor marketinga Hervisa istaknuo je: „Čast nam je i zadovoljstvo podupirati Zagrebački maraton, trkačku manifestaciju koja je odavno nadišla lokalne, pa čak i regionalne okvire. Naročito nas veseli sve veći broj sudionika na utrci za građanstvo, čime se ostvaruje i misija Hervisa sadržana u sloganu Get movin'.“

Staza Zagrebačkog maratona je jedna od najbržih maratonskih staza na svijetu, pa ju trkači jako vole. Ukupna visinska razlika cijele trase iznosi zanemarivih 5 metara, što je prava rijetkost, a dodatna prednost je i vrlo ravna trasa bez usporavajućih zavoja što omogućava trkačima konstantan tempo, a time i bolji konačan rezultat.

Na prošlogodišnjem izdranju Zagrebačkog maratona svoje je predstavnike imalo 28 zemalja, a zanimljivo je da su osim Europe bili zastupljeni i svi ostali kontinenti. Afrika (Kenija i Etiopija), Azija (Bahrein), Sjeverna (USA) i Južna Amerika (Brazil) te Australija.

Hervis u svom asortimanu ima proizvode koji će zadovoljiti potrebe svakog sportaša, bilo da se radi o profesionalcu ili rekreativcu.

Tako u 14 Hervis trgovina diljem Hrvatske u tradicionalno trkačkim mjesecima mnogi artikli iz istog asortimana od obuće do trkačke odjeće i sportske prehrane te satova u Hervisovoj ponudi po izuzetno povoljnim cijenama. Tako možete izabrati trkačku odjeću i obuću vodećih svjetskih proizvođača kao što su Asics, Nike, Adidas, Salomon i mnogi drugi.

Povezani članci
06.10.14 Trgovina na malo
Hervis otvorio petnaestu trgovinu u Hrvatskoj
08.04.13 Vijesti
Pogledajte koje brendove Hrvati najviše preferiraju!
02.12.10 Trgovina na malo
Supernova Zadar s 300 tisuća posjetitelja u prva tri tjedna
06.10.06 Trgovina na malo
City Center one za cjeloviti shopping doživljaj
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa