Info
Seniko studio
DOP
07.10.2016. Svečano otvorena obnovljena dvorana OŠ Slava Raškaj u Ozlju
Inicijativa dm-a "Jer sve smo to MI!"
U petak, 07. listopada predstavnici Uprave dm-a s djelatnicima i učenicima OŠ Slave Raškaj u Ozlju svečano su otvorili novouređenu školsku dvoranu. Zahvaljujući donaciji dm-a i partnerima dm-a u vrijednosti od 339.696,08 kuna u potpunosti su uređeni podovi, zidovi i strop dvorane kako bi se omogućila daljnja provedba sportskih obrazovnih aktivnosti te potaknulo djecu na zdrav način života.

"Zahvaljujemo dm-u što je prepoznao naš projekt i odlučio nam pomoći u njegovoj uspješnoj realizaciji. Naporno smo radili tijekom cijelog ljeta kako bi naše učenike dočekala obnovljena dvorana u kojoj će moći usvajati zdrave navike koje će ih pratiti tijekom cijelog života.

Osmijesi naših učenika, kada su ugledali novu dvoranu, potvrda su da smo udruženim snagama uistinu realizirali društveno koristan projekt za naša 373 učenika, ali i za generacije koje tek slijede“, izjavila je Gordana Basar, ravnateljica OŠ Slava Raškaj u Ozlju.

Kako bi za svoje učenike osigurala prostor u kojem će moći savladati prve sportske izazove, a neke od njih i potaknuti da se u budućnosti profesionalno bave sportom, OŠ Slava Raškaj svoj je projekt obnove dvorane u veljači ove godine prijavila na inicijativu dm-a "Jer sve smo to MI!".

"Misija dm-a oduvijek je bila prepoznati potrebe naših sugrađana. Zato smo dvadesetu obljetnicu svog poslovanja u Hrvatskoj odlučili proslaviti sa svojim sugrađanima, pružajući podršku projektima koji doprinose razvoju zajednice u kojima djelujemo.

Ponosni smo što možemo podržati projekt koji će doprinijeti usvajanju zdravih životnih navika naših najmlađih sugrađana, a kojim još jednom potvrđujemo svoju opredijeljenost društveno odgovornom poslovanju“, izjavio je Mirko Mrakužić, direktor dm-a.
Inicijativa dm-a "Jer sve smo to MI!" okupila je organizacije civilnog društva i ustanove koje svojim projektima pomažu zajednici i socijalno osjetljivim skupinama.

U 26 hrvatskih gradova i naselja zdravstvene ustanove pacijentima će osigurati kvalitetniju skrb, škole će svojim učenicima ponuditi prikladno okruženje za obrazovanje i dodatne sadržaje, a ekološki projekti pobrinut će se za uređenje parkova i urbanih vrtova.

Više informacija o inicijativi i projektima koje će dm realizirati možete pronaći na internetskoj stranici jersvesmotomi.hr, a u obnovljenu dvoranu možete zaviriti na priloženim fotografijama.

Povezani članci
02.09.16 Promocije
Prva prodavaonica dm-a s dječjom odjećom
13.07.16 DOP
Donacija dm-a za lakšu mobilnost pacijenata Klaićeve bolnice
24.10.13 Zaposlenost / plaće
Njihovi zaposlenici imaju prosječnu plaću od 8.304 kn, dnevno im stiže 120 molbi
18.10.12 Trgovina na malo
Dobit dm-a na razini prošle poslovne godine
20.10.11 Trgovina na malo
Promet dm-a premašio 1,85 milijardi kuna
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa