Info
Seniko studio
Sajmovi i izložbe
04.10.2016. Najava - CHILLVENTA od 11. do 13. listopada 2016.
Chillventa je sajam rashladne tehnike,klime,ventilacije i grijanja koji se održava svake druge godine u Nuernbergu i ove godine obilježava svoju petu obljetnicu.Sa svojim širokim izborom eksponata, Chillventa predstavlja presjek industrije s komponentama, sustavima i aplikacijama za hlađenje, klime, ventilacije i toplinskih pumpi.

Ove godine,fokus će biti na pitanjima kao što su trenutni klimatski ciljevi, eko-dizajn,rashladna tehnika,kontrolirana učinkovitost, inovacije u prijenosu topline, granicama rashladne tehnologije i klimatizaciji podatkovnih centara.
Uz inovacije na štandovima izlagača, ponovno će biti uobičajen uzbudljiv raspon posebnih prezentacija o temama kao što su energetski učinkoviti računalni centri, dizalice topline za industrijske i komercijalne aplikacije i energetski pregledi za klimatizacijske i ventilacijske sustave.Posjetitelji sajma mogu se upoznati s energetskim okruženjem budućnosti. Kad god i gdje god su potrebne za grijanje i hlađenje istovremeno, hibridni sustav toplinske pumpe za grijanje ili hlađenje je vrlo učinkovit i održiv od prvog dana.

Poseban show u hodniku 4A bit će usredotočen na ove hibridne sustave, pružajući posjetiteljima dubinski pregled širokog raspona aplikacija za toplinske pumpe u 3D vizualizaciji virtualnog grada. Očekuje se oko1.000 izlagača i više od 30.000 poslovnih posjetitelja iz cijelog svijeta.

Moto Chillvente u listopadu je "Povezivanje stručnjaka'' a odražavat će se u velikom broju događanja tijekom sajma s različitim aktivnostima.

Chillventa je vrijedan i interesantan sajam koji svakako vrijedi posjetiti.

   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa