Info
Seniko studio
DOP
03.10.2016. Comping opremio informatičku učionicu zagrebačkoj osnovnoj školi
Nakon što je početkom ljeta donirao računala zagrebačkoj osnovnoj školi Grigora Viteza, Comping, jedna od najvećih ICT tvrtki u Hrvatskoj, nastavlja suradnju s ovom osnovnom školom u vidu potpunog opremanja njihove informatičke učionice.

Uz bojanje učionice, postavljanje svih potrebnih strujnih i mrežnih instalacija, Comping je, svjestan sve većeg izazova same sigurnosti djece na internetu, izradio i edukativne postere s porukama o sigurnosti koji se nalaze na zidovima informatičke učionice.

„Ovom suradnjom, Comping nastoji biti odgovorni član društvene zajednice i pomaže najmlađim skupinama društva. Opremanje učionice informatičkom opremom, a potom i kompletno uređenje cjelokupne infrastrukture u učionici ima za cilj podizanje svijesti o uvođenju informatike u škole u što ranijoj fazi obrazovanja. Obzirom na trendove razvoja i zastupljenosti računala u svakodnevnom životu, domena informatike postaje sve važnija i ovo je naš doprinos praćenju tog trenda“ izjavio je prilikom obilaska novouređene učionice Alojzije Jukić, predsjednik uprave Compinga.

Podsjetimo, OŠ Grigora Viteza jedinstvena je u Hrvatskoj po raznovrsnosti programa koje pohađaju učenici a uz učenike s teškoćama i učenike tipičnog razvoja, posebnu pažnju škola posvećuje i darovitim učenicima te teži zadovoljiti potrebe svakog pojedinog učenika ističući njihove pozitivne strane, interese i uspjehe.

„Učenici i djelatnici škole s veseljem su dočekali svoju novouređenu učionicu. Uredan, uređen i opremljen prostor bitan je preduvjet kvalitetnog učenja, ali i stvaranja ozračja pripadnosti školi. Zahvaljujemo Compingu i veselimo se novoj suradnji te se nadamo da ćemo im se u budućnosti odužiti stvarajući društvo znanja, ali i pozitivnih ljudskih i društvenih vrijednosti“ izjavila je ravnateljica OŠ Grigora Viteza, Vlatka Kovač.

   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa