Edukacija
Seniko studio
Seminari, konferencije
01.10.2016. Uskoro - Druga godišnja konferencija o upravljanju poslovnim voznim parkovima
Druga godišnja konferencija o upravljanju poslovnim voznim parkovima održat će se 26. listopada 2016. godine u hotelu Esplanade Zagreb u organizaciji Filipović poslovnog savjetovanja d.o.o.
Konferencija predstavlja prvi poslovni skup takve vrste na kojem se mogu susresti, upoznati i izmijeniti iskustva svi sudionici industrije voznih parkova, te ima za cilj otvoriti diskusiju o učinkovitom upravljanju voznim parkovima i smanjenju troškova poslovanja. Želja organizatora je da Konferencija postane redoviti poslovni susret svih sudionika industrije voznih parkova koji aktivno rade na unapređenju sveukupnog poslovanja i kao takav donosi korist svim sudionicima Konferencije.

Glavne teme Druge Konferencije u Zagrebu bit će:
  • Svjetski modeli i trendovi Fleet Managementa
  • Budućnost leasinga – pogled na trostrani odnos
  • Optimizacija voznog parka kroz praćenje i aktualizaciju svih vozila
  • Informatizacija i korištenje IT tehnologije i aplikacija za vođenje voznih parkova
  • Nove tehnologije u razvoju i učinkovitosti voznih parkova
  • Green kao epitet budućnosti auto industrije

Kao i do sada, predavači će biti najstručnije osobe, koje su svojim dugogodišnjim radom i uspjesima stvorili ime u industriji u kojoj posluju. Sudionici godišnje konferencije o upravljanju poslovnim voznim parkovima su prevenstveno upravitelji poslovnih voznih parkova, zatim bankari, osiguravatelji, predstavnici leasing-kuća, uvoznici i distributeri vozila, isporučitelji i serviseri različitih tehnologija, dodatne opreme i rezervnih dijelova, te konačno svi zaposleni u auto industriji.

Službeni partneri Konferencije su ALD Automotive d.o.o. i UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Pokrovitelj Konferencije je Hrvatska gospodarska komora. Srebrni sponzori Konferencije su HT d.d. i Mobilisis d.o.o. Brončani sponzori Konferencije su Mazda Motor Croatia d.o.o. i Mireo d.d. Sponzori Konferencije su SIXT rent a car, VIPnet usluge d.o.o., Ekomobilis d.o.o. i Baterija - TAB Hrvatska d.o.o.
Pridružite nam se i razvijte poslovnu suradnju s upraviteljima voznih parkova i svim ključnim sudionicima industrije!

Detaljne informacije o Konferenciji pogledajte na www.filipovic-advisory.com/hr/ .

   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa