Međunarodno poslovanje
Seniko studio
Tvrtke i tržišta
28.09.2016. Panturistove popularne linije prema Münchenu i Stuttgartu postaju linije Arriva Express
Rebranding linije koja simbolizira udobno i sigurno putovanje po pristupačnim cijenama predstavlja dio razvoja mreže Arriva Express u cijeloj Europi
Promjenom poslovne politike grupacije Arriva Deutsche Bahn te tako i Panturista, jedne od najuspješnijih hrvatskih prijevozničkih tvrtki i članice spomenute grupacije mijenja se i naziv njezinih popularnih linija koje svakodnevno luksuznim autobusima povezuju hrvatske gradove s Münchenom i Stuttgartom po pristupačnim cijenama.

Tako ovim rebrandingom IC Bus linije postaju Arriva Express linije što je dio razvoja mreže linija Arriva Express svih članica Arriva grupe u Europi. U skoroj budućnosti biti će lansirana nova Arriva Express web stranica kao i onlina prodajna platforma.

Autobusi linija Arriva Express, unatoč promjeni brenda, prometuju po istom rasporedu kao i ranije, a cijene putničkih karata također ostaju nepromijenjene. Već od 347 kuna kreće se cijena karte za svakodnevnu liniju za München ili Stuttgart iz Vukovara i Osijeka dok je cijena karte za liniju Zagreb-Ljubljana-Munchen samo 198 kuna.

Karte za djecu do 12 godina su u pola cijene. Osim što putnici mogu ostvariti brojne pogodnosti i popuste, Arriva Express autobusi pružaju visoku razinu udobnosti tj. klimatizirani prostor, više prostora između sjedala, mjesto za ručnu prtljagu, besplatan WiFi, besplatnu kavu, mogućnost kupovine grickalica i pića, utičnice za prijenosna računala između sjedala, modernu i sigurnu opremu te mogućnost korištenja toaleta.

“U poznatom sloganu „Jer važno je tko Vas vozi“ ogleda se najviša svota osiguranja putnika u autobusu, tehnička podrška i održavanje vozila kao i impozantna brojka od 55.000 tisuća zaposlenika Arriva grupacije koji brinu za sigurnost putnika“, objasnila je Lana Gubić Kučan, voditelj projekata u Panturistu.

“Arriva Express u Europi je renomirani brend pa nam je izuzatno drago što će naša nekadašnja IC Bus linija, prepoznata u Hrvatskoj kao sinonim vrhunskog autobusnog prijevoza, nositi taj naziv te nastaviti biti dio europske prijevozničke mreže najvišeg standarda.

Putnici mogu biti sigurni da osim naziva brenda sve drugo ostaje nepromijenjeno; naša Arriva Express linija i dalje će pružati vrhunsku sigurnost, pouzdanost i udobnost“, rekao je Saša Ilić, izvršni direktor Panturista.

Više informacija o prijevoznim linijama i uslugama tvrtke Panturist potražite na www.panturist.hr.

Povezani članci
17.03.16 Strateški savezi
Varteks partner tvrtki Arriva Deutsche Bahn grupacije u Hrvatskoj i Sloveniji
28.05.15 Tvrtke i tržišta
GoOpti Hrvatska slavi prvi rođendan
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa