Trgovina
Seniko studio
Trgovina na malo
15.09.2016. U Lumini shopping centar stigli su Konzum i Zoo City
U Lumini shopping centar stigli su Konzum i Zoo City, a dogovoren je i dolazak Bershke te Tomas Sporta. Otvaraju se i restorani Mex i WokMe, a idući se mjesec otvara Leggiero caffe bar. Najjače je to obogaćivanje ponude centra od njegova otvorenja. Ispred centra je izgrađen rotor. Nastavlja se rast posjećenosti.
Lumini shopping centar svoju ponudu zaokružuje novim trgovinama i ugostiteljskim objektima.

Svoja su vrata posjetiteljima otvorili Konzum i Zoo City, a dogovoren je i dolazak trgovine španjolskog modnog brenda Bershka, te sportske trgovine Tomas Sport. Otvaraju se restorani Mex i WokMe, a caffe bar Leggiero s radom će početi u listopadu.

„Nova otvorenja izravan su odgovor na želje i potrebe naših posjetitelja. Najvažnije im je bilo dobiti trgovinu u kojoj će moći obaviti kupnju svakodnevno potrebnih proizvoda, posebice onih svježih, a tražili su i odgovarajuću ugostiteljsku ponudu. Naime, navike kupaca se mijenjaju, pa tijekom duljeg boravka u trgovačkom centru žele nešto moći i pojesti. Pritom smo bili svjesni da je hrana danas mnogo više od potrebe. Ona podrazumijeva druženje s dragim ljudima i uživanje u slobodnim trenucima. Zbog toga smo željeli otvoriti tzv. food court kakav zaslužuju. Otvorenje novih trgovina i ugostiteljskih objekata najveći je poslovni iskorak trgovačkog centra Lumini od njegova otvorenja“, kazao je Nikola Grđan, Lumini Center Manager.

Novootvorena prodavaonica Konzuma, uređena prema najnovijim maloprodajnim standardima, posjetiteljima nudi bogat izbor prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Varaždincima Konzum pruža i niz dodatnih usluga – od plaćanja računa do otkupa ambalaže.

„Drago nam je što smo svoju trgovinu otvorili upravo u Lumini centru koji je važna shopping destinacija. Vjerujemo kako će Konzum svojim bogatim asortimanom u potpunosti zaokružiti ponudu centra“, izjavila je u ime Konzuma Mirjana Kralj Obranić, direktorica regije Sjever.

Kako bi posjetitelji mogli uživati u svježim specijalitetima meksičke i azijske kuhinje koji su maksimalno prilagođeni njihovu ukusu, otvaraju se restorani Mex i WokMe. U njima posjetitelji mogu birati kako osnovnu namirnicu, tako i dodatke za tortilju, odnosno wok.
„Pozivamo vas da isprobate i složite svoju omiljenu meksičku i azijsku kombinaciju koja se uvijek priprema svježa pred vašim očima. Mex i WokMe restorani već su dobro poznati u Zagrebu i Splitu, a sada u našim specijalitetima mogu uživati i Varaždinci što nam je posebno drago jer tako približavamo egzotične okuse svima onima koji žele probati nešto novo“, kazala je Davorka Vularić, Food and Beverage Manager novootvorenih restorana.

Novo mjesto za odmor od kupnje uz kavu, ali i lokacija za druženja prije i poslije posjeta kinima CineStar u centru Lumini, bit će bar Leggiero. Riječ je o 18. baru Leggiero u Hrvatskoj.

Zaljubljenike u sport i rekreaciju veseli vijest o najavi otvorenja trgovine Tomas Sport. Riječ je o trgovini specijaliziranoj za prodaju sportske obuće i odjeće slavnih brendova među kojima su Adidas, Nike, Converse i Salomon.

Zoo City prodavaonica je vodećega hrvatskog lanca trgovina proizvoda za kućne ljubimce u kojoj se pored hrane i opreme za kućne ljubimce mogu kupiti i životinje poput ribica, ptica i glodavaca.

Budući da uz one iz Varaždina i okolice, raste i broj posjetitelja koji stižu autocestom, ispred centra Lumini izgrađen je prilazni rotor.

„Iznimno smo ponosni što posjećenost centra kontinuirano raste od otvorenja u ožujku 2014. godine. Takav trend ove će godine postaviti novi rekord. Tijekom 2016. centar će posjetiti više od dva milijuna ljudi“, istaknuo je Grđan.

Lumini danas ima više od četrdeset zakupnika na površini od 34.000 četvornih metara što ga čini najvećim trgovačkim centrom u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Povezani članci
16.05.16 Trgovina na malo
Više od 25.000 posjetitelja na Danima beba, djece i trudnica
27.03.14 Trgovina na malo
Otvoren Lumini shopping centar
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa