Info
Seniko studio
Zaposlenost / plaće
31.08.2016. Podravka ponovno zapošljava mlade visokoobrazovane ljude
Nastavljajući svoju dosadašnju praksu zapošljavanja, Podravka kroz natječaj „SHAPE your future with a heart“ ponovno pruža mogućnost zaposlenja mladim, visokoobrazovanim ljudima.

Kroz program zapošljavanja visokoobrazovanih pripravnika Podravka omogućuje mladim stručnjacima vrhunskih potencijala i kompetencija početak njihove karijere na pripravničkim pozicijama u ovoj uspješnoj prehrambenoj kompaniji.

Ove godine Podravka će zaposliti magistre ekonomije, matematike, novinarstva, prava, prometa te farmacije. Osim toga, zaposlit će se i magistri inženjeri prehrambenog inženjerstva, agronomije, strojarstva, elektrotehnike te specijalisti zaštite na radu (zaštita od požara).

"Zapošljavanje mladih i ulaganje u razvoj njihovih karijera, ulaganje je i u budućnost kompanije. Važno je da i velike kompanije preuzmu dio odgovornosti te da svi zajedno doprinesemo smanjenju stope nezaposlenosti mladih u Hrvatskoj. Ponosni smo što je upravo Podravka mjesto gdje mladi ljudi stječu svoje prvo radno iskustvo te im se nudi prilika i za razvoj njihove karijere u našim tvrtkama diljem svijeta." - naglasio je Zvonimir Mršić, predsjednik Uprave Podravke.

Svi kandidati prolaze standardni selekcijski postupak pri zapošljavanju, a on uključuje provjeru podataka iz životopisa, psihologijsko testiranje, test engleskoga jezika te psihologijski intervju. 25 kandidata koji se u procesu selekcije pokažu najboljima bit će odabrani za novu, 5. generaciju Podravkinih SHAPE pripravnika.

Odabrani pripravnici prolaze kroz strukturirani pripravnički program u trajanju od 10 mjeseci gdje u specijalističkom dijelu uz vođenje mentora i odrađivanje različitih radnih zadataka produbljuju postojeća i usvajaju nova stručna znanja, dok u općem dijelu pripravništva razvijaju kompetencije i vještine koje na fakultetima nisu imali prilike razvijati. Takav program i praćenje njihovog razvoja omogućava im brže upoznavanje s kompanijom i kraće vrijeme potrebno od ulaska u kompaniju do početka samostalnog odrađivanja radnih zadataka.

Natječaj traje do 11. rujna, a obrazac za prijavu i dodatne informacije o SHAPE programu nalaze se na http://www.podravka.hr/kompanija/karijera/osvoji-svijet-s-Podravkom .

Inače, pripadnici prve generacije SHAPE pripravnika svoje su radno mjesto u Podravki pronašli 2012. godine i ostvarili brojne uspjehe u poslovanju. Kroz do sada četiri provedena SHAPE programa u Podravki je zaposleno stotinjak visokoobrazovanih mladih ljudi.

Povezani članci
03.11.16 DOP
Podravka zaposlila novu generaciju visokoobrazovanih pripravnika
02.11.16 Tvrtke i tržišta
Podravkini proizvodi ostvaruju odlične rezultate na Halal tržištu
19.10.16 Tvrtke i tržišta
Podravka predstavila novi segment poslovanja Food Solution
19.09.16 DOP
Podravki priznanje za najbolje Odnose s investitorima u Srednjoj i Istočnoj Europi
06.09.16 Tvrtke i tržišta
Podravka s EBRD-om i četiri poslovne banke potpisala kredit s najpovoljnijim uvjetima u regiji
29.07.16 Promocije
Obilježen „Dan rajčice“ u Umagu
25.07.16 Tvrtke i tržišta
Podravka u suradnji s Adriatic Grupom jača plasman svojih proizvoda u regiji Europa
22.07.16 Tvrtke i tržišta
Grupa Podravka ostvarila rast prihoda i neto dobiti
04.07.16 Tvrtke i tržišta
Uvijek sa srcem – Koprivničko križevačka županija i Podravka u Pečuhu
26.04.16 Strateški savezi
Atlantic grupa zainteresirana za Podravku
23.03.16 DOP
Podravka svijetli primjer upravljanja ljudskim potencijalima
29.01.16 DOP
Međimurski osnovci u svojim školama žele zdrave obroke
20.01.16 Strateški savezi
Podravka istiskuje manjinske dioničare Žita
19.12.15 Promocije
Podravka časti inspiracijom
11.12.15 DOP
Varaždinski osnovci glasali za Zdravi odmor s Lukom Nižetićem
11.11.15 Karijere
Zapošljavanje mladih Podravka Grupe
28.09.15 Edukacija
Podravka u još jednom Tjednu cjeloživotnog učenja
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa