Info
Seniko studio
Sajmovi i izložbe
25.08.2016. Počeo jedinstveni Sajam proizvodi hrvatskog sela
Vrijedne ruke naših ljudi sa sela, proizvodi koji će vam odmah prirasti srcu, od danas privlače brojne Zadrane i njihove goste. Jedinstveni Sajam proizvodi hrvatskog sela do 31. kolovoza na zadarskom će Forumu predstaviti brojne proizvode koji će vam već pri prvoj degustaciji prirasti srcu i oduševiti vaša osjetila.

Više od 30 izlagača iz svih dijelova Hrvatske prisutno je na ovogodišnjem Sajmu koji je dio Taste and Travel festivala. Ponuda uključuje brojne delicije poput slavonskog kulena, meda s tartufima, domaći med i rakiju, a tu su i rukotvorine naših vrijednih žena te brojni suveniri. Svi izlagači obiteljska su poljoprivredna gospodarstva ili mali obrtnici. Kriterij odabira izlagača je kvaliteta samog proizvoda.

«Na Sajmu želimo imati proizvode koji su tradicionalni te imaju svoj utjecaj u hrvatskoj gastronomiji kao što ga ima kulen i slični proizvodi. Cilj ovog sajma je promocija malih obrta, poljoprivrednih gospodarstava i mikro pivovara. Želimo pomoći da se ovakvi proizvodi istaknu na tržištu!» - izjavio je jedan od organizatora, Zadranin Jakov Kolega.

Taste and Travel održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, a u organizaciji Kluba zadarskih studenta, Hrvatske udruge mladih, udruge Proizvodi hrvatskog sela i udruge studenata Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Probion. Od prošle godine u sklopu Taste and Travela održava se i Craft beer festival koji će i ove godine predstaviti ukusne pive iz kućne radinosti, praćen žestokom svirkom bendova Kawasaki 3p, M.O.R.T. i Mjuzikl. Ukusne delicije, jedinstvene craft pive i odlična zabava pozivnica su koja se ne odbija.

Sajam proizvodi hrvatskog sela, Forum, 25. – 31. kolovoza, od 9 do 21 sat

Craft Beer Festival, Riva, 26. i 27. kolovoz, od 17 do 02 sata

   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa