Info
Seniko studio
Karijere
14.07.2016. Petar Rajković - novi član Uprave Vaba banke
Savjet Hrvatske narodne banke, na jučer održanoj Sjednici, pod predsjedanjem guvernera Borisa Vujčića, dao je suglasnost za imenovanje Petra Rajkovića na mjesto člana Uprave Vaba d.d. banke Varaždin.

Petar Rajković u Vaba d.d. banku došao je po završetku visokoškolskog obrazovanja u svibnju 2007. godine. Radio je na mjestu stručnog suradnika za upravljanje rizicima do 2009. godine kada postaje Voditelj Odjela upravljanja kreditnim rizikom.

Od siječnja 2016. pa do imenovanja na mjesto člana Uprave bio je direktor Sektora upravljanja rizicima Vaba d.d. banke Varaždin (što je uključivalo funkcije Zamjenika predsjednika Kreditnog odbora i Člana Odbora za upravljanje aktivom i pasivom).

Na poziciji člana Uprave bit će zadužen za područja upravljanja rizicima, upravljanja lošim plasmanima, financija, bankarskih operacija i informatike.

Također je član Odbora za rizike Udruženja banaka pri Hrvatskoj gospodarskoj komori i član Upravnog odbora Sportskog društva VabaSport.

Petar Rajković diplomirao je ekonomiju na Ekonomskom fakultetu, Sveučilišta u Zagrebu, na studiju Poslovne ekonomije, smjer Financije.

Povezani članci
29.05.13 Korisne informacije
Dodatna dokapitalizacija Centar banke u iznosu od 200 milijuna kuna osigurat će još veću stabilnost poslovanja
01.10.12 Financije i gospodarstvo
Vaba banka nastavlja s kreditiranjem mikropoduzetnika
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa