Edukacija
Seniko studio
Više i visoke škole (državne)
23.05.2016. Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije osiguralo studentima besplatne edukacije o pisanju EU projekta
Studenti pokazali velik interes za radionice
Tijekom travnja i svibnja 2016. godine, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, u sklopu projekta Akademija regionalnog razvoja i fondova EU, organiziralo je radionice Upravljanje projektnim ciklusom za studente u Osijeku, Zadru, Splitu i Zagrebu.

Na radionicama je sudjelovalo više od 120 studenata i studentica uključenih u projekt Akademije, ali i njihovi zainteresirani kolege i prijatelji. Cilj je bio približiti studentima EU fondove te im prenijeti vrijedna znanja o pripremi, pisanju i provedbi EU projekata.

Studenti su se upoznali s ključnim politikama Europske unije, EU fondovima, metodom upravljanja projektnim ciklusom i procesima izrade projektne prijave. Naučili su osnovne komponente dobro napisanog projekta i kako svoje projektne ideje pretvoriti u projektni prijedlog sufinanciran sredstvima iz EU fondova.

Stručnjakinje s bogatim znanjem i iskustvom u pisanju i provedbi projekata financiranih iz EU fondova, studentima su predstavile razne primjere uspješno provedenih EU projekata te ih savjetovali kako napisati dobar projekt.

Potaknuti da ova znanja iskoriste u svrhu unapređenja gospodarstva, očuvanja okoliša i unapređenja kulture i kulturne baštine, studenti su radionicu procijenili zanimljivom, poučnom i korisnom.

Povezani članci
01.09.16 Europska unija
U tjedan dana povučeno 200 milijuna kuna iz EU fondova
06.05.13 Financije i gospodarstvo
Ministar Grčić u Kutjevu označio početak radova na gospodarskoj zoni Kamenjača
29.08.12 Financije i gospodarstvo
Hrvatska podijeljena na dvije statističke regije
28.08.12 Financije i gospodarstvo
Hrvatska se dijeli u dvije regije: Kontinentalna i Jadranska
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa