O marketingu
Seniko studio
Istraživanja
16.05.2016. Media Polis razvio inovativnu komunikacijsku strategiju za rekordne prodajne rezultate
Bruno Bračun
Bruno Bračun
Agencija Media Polis osmislila je za klijenta Hyundai Hrvatska inovativan model zakupa medija u suradnji s RTL televizijom u kojoj medijska investicija direktno ovisi o prodajnim rezultatima.

Ovaj model pokazao se izuzetno uspješnim jer je Hyundai izbio na vodeću tržišnu poziciju po ostvarenim maloprodajnim rezultatima u prvom tromjesečju 2016. godine, s više od 500 prodanih automobila!

O uspjehu inovativnog medijskog modela Bruno Bračun, operativni direktor Media Polis – Inventa grupacije kaže: “Hyundai Hrvatska je u nama prepoznao strateškog partnera za integrirane marketinške komunikacije. Ispunjeni komunikacijski i marketinški ciljevi naših klijenata, naša su najveća nagrada.”

Kreativna rješenja i ukupan offline i online nastup kreirana su u agenciji Inventa u skladu s globalnim standardima brenda Hyundai. Poseban naglasak bio je na digitalnoj kampanji putem koje su hrvatskom tržištu predstavljeni modeli Hyundai i20 i Nova Elantra gdje je dnevno praćenje efikasnosti investicije uz optimizaciju, omogućilo maksimalne efekte kampanje.

Nastup u svim medijima pomno je razrađen pa se Hyundai istaknuo kako na televiziji, tiskanim medijima i internetu tako i na Auto Showu na kojem je imao jedan od najzapaženijih izložbenih prostora.
Ingrita Zrinušić
Ingrita Zrinušić
Ingrita Zrinušić, izvršna direktorica Invente zaključuje: “Sinergijski smo ujedinili offline i online kao i ATL i BTL nastup i rezultati nisu izostali. Kao što se i pokazalo, Hyundai Hrvatska je već nakon nekoliko mjeseci prisustva na našem tržištu i suradnje s našom grupacijom počeo ubirati plodove svog rada.”

O Media Polisu
Media Polis je jedna od vodećih medijskih agencija u Hrvatskoj s naglaskom na planiranje i zakup offline i online medijskog prostora. Media Polis grupu čini 26 stručnjaka na polju marketinške komunikacije s uredima u Zagrebu i Vukovaru. Za izuzetnu učinkovitost svojih medijskih kampanje Media Polis je više puta nagrađen nagradom Effie.

O Inventi
Inventa je agencija za strateški marketing i integriranu komunikaciju kroz sve medijske kanale s dugogodišnjim iskustvom na domaćim i globalnim projektima. Inventa stručnjaci posvećeni su kreiranju sinergijskog djelovanja svih ključnih elemenata marketinške kampanje kroz kreativna i PR rješenja. Cjelokupnu strategiju za svoje klijente Inventa bazira na detaljnim istraživanjima i vlastitom servisu - Online Reputation Monitoringu, prvom takvom na hrvatskom tržištu. Inventa komunikacijska rješenja su kreativna i inovativna te usmjerna na prodajne rezultate.

   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa