Potrošači
Seniko studio
Vijesti
14.04.2016. Tisak paket Paketomat – nova, inovativna logistička usluga
Tisak paket Paketomat - strateški partner novog online malla Abrakadabra
Tisak od sada u cijeloj Hrvatskoj, na više od 50 lokacija u svim većim hrvatskim gradovima kao što su Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Dubrovnik, Šibenik, Zadar, Karlovac i drugi, nudi svoju novu, inovativnu logističku uslugu - Paketomat.

Paketomati su pozicionirani na način da zadovolje potrebe što većeg broja potencijalnih korisnika te da ovaj suvremeni način dostave i preuzimanja paketa bude dostupan što većem broju ljudi u Hrvatskoj 7 dana u tjednu, od 0-24 sata. „Ukupna vrijednost investicije Tiska u ovaj projekt iznosi deset milijuna kuna.

Usluga Paketomata dodatno je unaprijeđena suradnjom s novim online mallom Abrakadabra kao strateškim partnerom, u kojem kupci vrhunskih domaćih i svjetskih brendova imaju i mogućnost odabira inovativne, jednostavne i povoljne usluge dostave putem Paketomata u bilo koje doba dana,“ izjavio je Hrvoje Kraljević, predsjednik Uprave Tiska.

Paketomat služi kao mjesto dostave kod kupnje putem interneta, no i kao klasično mjesto s kojeg se šalju i zaprimaju paketi. Slanje i preuzimanje paketa moguće je u svega 7 sekundi, u nekoliko jednostavnih koraka.

Korisnik dobije SMS poruku ili e-mail s jedinstvenim PIN i QR kodom za otvaranje pretinca te u bilo koje vrijeme preuzima pošiljku skenirajući QR kod ili unoseći PIN kod na ekranu Paketomata. Slanje pošiljke putem Paketomata također je vrlo jednostavno, online rezervacijom i uplatom na stranici www.paketomat.hr, nakon čega putem sms i/ili e-mail obavijesti stiže potreban kod za otvaranje pripadajućeg sandučića na Paketomatu.
Uz dostupnost usluge 0-24, jednostavnost i brzinu korištenja, rasprostranjenost na atraktivnim lokacijama u Hrvatskoj, prednost Tisak Paketomata je svakako i cijena od 15 kuna za paket, s obzirom da se radi o jednoj od najjeftinijih opcija dostave paketa.

Također, inovativnost usluge potvrđuje interakcija s korisnikom putem videa, glasa i personaliziranih multichannel poruka. „Tisak je u 2015. godini znatno ulagao u informatizaciju i unaprjeđenje tehničkih i idejnih rješenja koja su uporište usluge Tisak paket.

Uvedeno je obavještavanje putem SMS poruka, unaprijeđen je sustav track&trace za praćenja paketa, a pokrenuta je i nova web-stranica Tisak paket, putem koje korisnici mogu još jednostavnije i brže kreirati svoje narudžbe,“ istaknuo je Darko Gašpar, direktor sektora kurirskih usluga u Tisku.

Kompanija Tisak vodeći je nacionalni distributer tiskovina i duhanskih proizvoda i vodeći maloprodajni lanac kioska s gotovo 1.200 prodajnih mjesta diljem Hrvatske. Implementacijom nove strategije diverzifikacije poslovanja, Tisak želi postati vodećim mjestom za cijeli niz brzih financijskih i logističkih usluga koje će nuditi svojim kupcima.

Osim kontinuiranog unaprjeđenja postojećeg, osnovnog segmenta poslovanja, kompanija se razvija i investira u nove segmente, koji su postali prepoznatljivi na tržištu: kurirske usluge, financijske i elektroničke usluge te zbrinjavanje neopasnog otpada.

Kompanija je dosada uspješno uvela više financijskih usluga na kioske (plaćanje računa, usluge mjenjačnice, Moneygram i druge), a u 2015. godini dodatno je investirano 25 milijuna kuna u povećanje sigurnosti provođenja financijskih transakcija na prodajnim mjestima, čime je stvoren preduvjet za daljnji rast i razvoj ovog segmenta poslovanja.

U protekloj je godini uloženo i 10 milijuna kuna u modernizaciju više od 60 Tiskovih prodajnih mjesta sa ciljem pružanja što kvalitetnije usluge krajnjim korisnicima.

Povezani članci
03.10.16 Trgovina na veliko
Tisak otvorio svoj novi logističko-distributivni centar u Svetoj Nedelji
25.08.16 Promocije
Distribucija putem Tiska
10.08.16 Trgovina na malo
TDR povećao vlasnički udio u Tisku
09.07.16 Promocije
Hit ljeta 2016: California startasice kupite samo na Abrakadabra.com
08.04.16 Seminari, konferencije
Pozivamo Vas na konferenciju
24.07.15 Tvrtke i tržišta
Ledo i Jamnica bilježe rekordne prodaje
12.06.15 Izvoz
Ledo na tržištu SAD-a
23.02.15 Vijesti
MoneyGram usluga na kioscima Tiska!
01.08.14 Karijere
Poznić novi predsjednik Uprave Belja, a Kraljević Leda
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa