Info
Seniko studio
Osiguranja
12.04.2016. Adactino rješenje AdInsure proglašeno jednim od najboljih rješenja za osiguravajuće kuće u Europi i široj regiji
Adactin AdInsure je snažan alat namijenjen osiguravajućim kućama, a osim što je dobio izvrsne ocjene od Celenta, može se pohvaliti i izvrsnim kritikama svojih korisnika.
Krešimir Mlinarić
Krešimir Mlinarić
Celent, vodeća tvrtka za istraživanje i savjetovanje financijskih institucija, proglasila je Adactino rješenje za osiguravajuće kuće „AdInsure“ jednim od najboljih na EMEA tržištu koje obuhvaća Europu, Bliski istok i Afriku. U svijetu osiguravajućih kuća i financijskih institucija Celent je poznat i kao „osiguravateljski Gartner“.

U istraživanju koje je provedeno na uzorku od 43 slična rješenja koje koriste osiguravajuće kuće u EMEA regiji, ocjenjivalo se više od 20 ključnih komponenti pružatelja usluga i samog rješenja, a veliku su težinu imale i ankete provedene kod korisnika.

„Adacta u AdInsureu nudi jak, moderan sustav, koji je ove godine od strane korisnika dobio izvanredne kritike. AdInsure je moderna aplikacija temeljena na Windows platformi, s bogatim skupom funkcionalnosti i snažnim naglaskom na mogućnosti konfiguracije i pristupa korisničkoj podršci.

Konfiguracija se obavlja jednostavnim zadacima unutar bogatog sučelja, koristeći listu mogućnosti i predefinirane opcije za pojedine poslovne zadatke. AdInsure također nudi moderan portal, a Adacta je uspjela realizirati i podršku za mobilnu aplikaciju.

Promjene koje se odnose na pohranu podataka, uključujući korištenje Cassandre kao baze podataka za dokumente, također pokazuju povećano ulaganje u tehnologiju. Iako se broj instalacija nije značajno povećao u odnosu na godinu ranije, povećava se veličina klijenata, što ukazuje na iznimnu privlačnost sustava velikim kompleksnim osiguravajućim društvima, ali i manjim osiguravajućim kućama u regiji. Celent predviđa daljnji rast za Adactu“, stoji u izvješću „EMEA Policy Administration Solutions 2015.“
„Izuzetno smo ponosni što je već drugu godinu za redom Celent prepoznao Adactu i AdInsure rješenje kao kvalitetan proizvod za osiguravajuće kuće. Uvijek osluškujemo želje i potrebe naših klijenata i prilagođavamo naša rješenja njihovim zahtjevima.

Zbog toga smo osobito ponosni na činjenicu da su upravo ocjene korisnika bile iznadprosječne u svakoj od ispitivanih kategorija. Tako ćemo nastaviti i dalje, kako bismo na tržište plasirali najbolje rješenje koje možemo napraviti i u potpunosti zadovoljili i najzahtjevnije klijente“, istaknuo je Krešimir Mlinarić, direktor Adacta Hrvatska.

Podsjetimo, Adactin AdInsure je snažan alat namijenjen osiguravajućim kućama koji omogućava jednostavno upravljanje poslovnim procesima, nudi portal za agente i prodaju, upravljanje policama i odštetnim zahtjevima na jednom mjestu, ali i svakodnevnim potrebama poput izdavanja i plaćanja računa.

U Hrvatskoj se AdInsure rješenjem koristi osiguravajuća kuća Triglav, a u regiji su među zadovoljnim korisnicima desetak osiguravajućih društava iz Rusije, Češke, Srbije i Slovenije, dok su u tijeku implementacije u Generali osiguranju u Rumunjskoj i VSK osiguranju u Rusiji.

Za više informacija, posjetite web stranicu http://www.adacta.hr/solutions/adinsure.

Povezani članci
04.10.16 Tvrtke i tržišta
Adacta u klubu najboljih Microsoft Dynamics partnera u svijetu
25.07.16 Osiguranja
HUO: Premija osiguravatelja u lipnju niža za 0,78 posto
11.07.16 Tvrtke i tržišta
Adacta postala LS Retail Gold Partner za 2016.
23.06.16 Zaposlenost / plaće
Adacta za osječke studente zanimljivija i od Googlea
14.04.16 Financije i gospodarstvo
Banke se u digitalnoj ekonomiji moraju fokusirati na klijente i njihove potrebe
14.03.16 Tvrtke i tržišta
Adacta uspješno završila 2015. godinu s impresivnim rastom prihoda u području BI i CRM rješenja
14.04.15 Zaposlenost / plaće
Adacta bilježi rekordne rezultate i planira daljnje širenje
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa