Robe
Seniko studio
Prehrambeni proizvodi
30.03.2016. Dokazana kvaliteta i podrijetlo mesa
PIK pakirano meso s hrvatskih farmi pronađite u više od 500 Konzum prodavaonica

Budite sigurni, jedite domaće!
Odluka o odabiru svježeg mesa obično se donosi po nekoliko kriterija. Bez obzira radi li se o omiljenom proizvođaču mesnih proizvoda ili najdražoj mesnici iz susjedstva, veličini pakiranja ili vrsti mesa, cijeni ili boji, podrijetlo svježeg mesa jedan je od najvažnijih čimbenika pri odabiru.

Kako bi u prodavaonicama što lakše prepoznali meso koje je uistinu hrvatsko i domaće, potrebno je samo potražiti PIK pakirano svježe meso s oznakom „Meso hrvatskih farmi“ u više od 500 Konzum prodavaonica. Kupovinom lokalnih proizvoda potiče se razvoj hrvatskog sela i domaćeg gospodarstva čemu svatko od nas može pridonijeti.

Iz hrvatskog uzgoja u PIK Vrbovec godišnje dolazi preko 450 000 svinja i 40 000 junadi, s više od 100 farmi rasprostranjenih diljem Hrvatske. Domaći farmeri na farmama diljem Hrvatske svakodnevno brižno uzgajaju životinje koje se kroz ciklus uzgoja hrane isključivo provjerenom i domaćom stočnom hranom.

Da je to uistinu tako, potvrđuju brojne izjave hrvatskih farmera zahvaljujući kojima je PIK pakirano svježe meso uistinu meso hrvatskih farmi:

• „Na našoj obiteljskoj farmi već godinama uzgajamo svinje isključivo hrvatskog podrijetla na što smo jako ponosni.“ – Melita i Đuro Golubić, obiteljska svinjogojska farma, Vrbovečka Dubrava

• „Više od 30 godina bavim se uzgojem vrhunske domaće junadi, što iziskuje svakodnevnu pažnju o ishrani i zdravlju životinja.“ – Ante Radovčić, farma junadi Belje, Poljanski lug
Korištenjem najviših svjetskih tehnoloških i higijenskih standarda u svakoj fazi proizvodnje osigurava se sljedivost od polja do stola, pri čemu je cijeli proces pod stalnim nadzorom stručnih osoba.

PIK-ova suvremena tehnologija pakiranja u posebnu ambalažu u kontroliranoj atmosferi, osigurava da je PIK pakirano svježe meso vrhunske kvalitete, svježe i sigurno te znatno dulje zadržava svježinu i nutritivne vrijednosti. Na taj su način hrvatskim potrošačima osigurani svježi i domaći, uistinu hrvatski proizvodi od svježeg crvenog mesa.

Omiljeni PIK proizvodi s oznakom „Meso hrvatskih farmi“ - svježa pakirana junetina, svinjetina i mljeveno meso dostupni su u više od 500 Konzum prodavaonica. Budite sigurni, jedite domaće!

Povezani članci
19.09.16 Tvrtke i tržišta
Konzum redovito osposobljavanje radnika za rad na siguran način - važna je preventivna aktivnost
04.09.16 DOP
Konzum darivao 480 prvašića prigodnim paketima školske opreme i pribora
10.06.16 Trgovina na malo
Posebna akcija Konzuma za umirovljenike
03.05.16 Korisne informacije
Konzum roštilj kalkulator: izračunajte koliko vam mesa treba za roštilj!
08.12.14 Vijesti
Za blagdane pazite na detalje i oslonite se na PIK Vrbovec
01.12.14 Tvrtke i tržišta
Hrvatska poljoprivredna agencija potvrdila domaće porijeklo i kvalitetu piletine Cekin
17.03.11 Prehrambeni proizvodi
PIK Vrbovec nositelj oznake “Meso hrvatskih farmi”
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa