Međunarodno poslovanje
Seniko studio
Tvrtke i tržišta
17.03.2016. VELPRO potpisao Sporazume o suradnji sa Udrugom trgovaca Zadarske Županije i Udrugom trgovaca Sisak
VELPRO od početka godine posluje kao samostalna tvrtka fokusirana na veleprodaju
Uspješnu višegodišnju suradnju i podršku malim trgovcima u Hrvatskoj, VELPRO je dodatno potvrdio potpisivanjem Sporazuma o poslovnoj suradnji sa Udrugom trgovaca Sisak i Udrugom trgovaca Zadarske županije.

Ugovore su potpisali Dražen Kocijan, predsjednik Uprave Velpro – Centra d.o.o., Zoran Paleka, predsjednik Udruge trgovaca Zadarske županije i Vladimir Deverić, predsjednik Udruge trgovaca Sisak koji su tom prilikom najavili i još kvalitetniju suradnju.

VELPRO od svog osnutka uspješno surađuje s malim trgovcima, a partnerski odnos se kontinuirano proširuje kroz različite projekte koji za cilj imaju podršku, očuvanje i unapređenje poslovanja malih trgovaca u Hrvatskoj.

Kroz različite programe malim trgovcima omogućuje se smanjenje troškova, implementacija suvremenih maloprodajnih praksi i znanja te ukupno povećanje efikasnosti poslovanja.

Velpro se od početka godine izdvojio iz sustava Konzuma d.d. te je postao zasebna tvrtka pod nazivom Velpro – Centar d.o.o. koja će se tako još kvalitetnije posvetiti svom osnovnom poslovanju u segmentu veleprodaje, sa ciljem dodatnog iskoraka u segmentu HoReCe kao i daljnjeg unapređenja kvalitetne suradnje s malim trgovcima diljem Hrvatske.

Tom prilikom, Dražen Kocijan, predsjednik Uprave Velpro – Centra d.o.o. naglasio je: „Potpisivanje ovih sporazuma rezultat je zajedničkih unaprijeđenja svih aspekata višegodišnje uspješne suradnje malih trgovaca i VELPRO-a, kojom se jača i vodeća pozicija domaće proizvodnje i trgovine.

Upravo su ove dvije Udruge kroz suradnju s VELPRO-m bile posebno aktivne u promicanju interesa malih trgovaca. Vjerujemo da ćemo odsada kada je Velpro - Centar i zasebna veleprodajna tvrtka biti još kvalitetniji partneri svim malim trgovcima kao i našim ostalim poslovnim partnerima te tako dodatno učvrstiti našu poziciju vodećeg veletrgovca na tržištu Hrvatske.“
„Velpro je dosad bio i jest, a sigurno će i u budućnosti biti naš poslovni partner budući da nam nudi optimalan izbor asortimana potreban našim formatima trgovina, logistiku i transport vrata do vrata, podršku kroz akcije namijenjene projektu „Plus Market“, ali i ciljane akcije namijenjene potrebama naših udruga, pomoć u preuređenju trgovina i nabavci nove opreme te kroz besplatne edukacije za zaposlenike Plus marketa.

Naših 130 članica sa preko 250 prodajnih mjesta kroz suradnju s VELPRO-m svojim će kupcima osigurati vrijednost za novac i asortiman hrvatskih proizvoda provjerene kvalitete.“ - izjavio je Zoran Paleka, predsjednik Udruge trgovaca Zadarske županije.

„Iako smo mi dvije udruge sa određenim razlikama, Udruga trgovaca Sisak i Udruga trgovaca Zadarske Županije su pronašle zajednički model rada i suradnje uz krovno dugogodišnje partnerstvo s VELPRO-m koje našim članovima omogućuje dugoročnu stabilnost poslovanja, veću konkurentnost i očuvanje radnih mjesta u maloj trgovini na iznimno kompetitivnom tržištu.“ – tom je prilikom istaknuo Vladimir Deverić, predsjednik Udruge trgovaca Sisak.
VELPRO prvenstveno opskrbljuje profesionalne kupce, kao što su hotelijeri i ugostitelji, trgovačka društva i javni sektor, koji na jednom mjestu mogu obaviti cjelokupnu opskrbu za potrebe vlastitog poslovanja.

Kompanija kupcima pruža snažnu podršku u očuvanju konkurentnosti i to prvenstveno prenošenjem svojih najboljih uvjeta u nabavi, marketinškom podrškom i standardizacijom malih trgovina.

U sklopu VELPRO-a pokrenut je projekt Plus market koji je namijenjen malim trgovcima s ciljem podrške, očuvanja i unapređenja njihovog poslovanja. Uz poslovanje namjenjeno malim trgovcima, značajan segment poslovanja VELPRO-a zauzimaju i HoReCa kupci.

VELPRO posluje na 24 lokacije diljem Hrvatske s više od 200 vozila koja prate najsuvremenije svjetske standarde distribucije. Uz kvalitetnu uslugu, kupcima se nudi bogat asortiman s 12.000 artikala, u sklopu kojeg se nalazi više od 800 artikala vlastitih trgovačkih marki Rial, Profiline i Profiline Exclusive.

VELPRO prodaje i distribuira svježu hranu, voće i povrće, svježe meso, pakiranu hranu, pića, kozmetiku i kemiju, sezonski asortiman, uredski pribor, tehničku robu i profesionalni asortiman za ugostitelje i hotelijere koji čine značajan segment poslovanja veleprodaje.

Svojom raširenom logističkom mrežom VELPRO osigurava isporuku u svim dijelovima Hrvatske, a širinom asortimana omogućuje cjelovitu opskrbu na jednom mjestu. Kvalitetna usluga u najvećoj hrvatskoj veleprodaji podrazumijeva i suvremeni sustav naručivanja robe putem interneta.

Uz internet narudžbu, kupcima su na raspolaganju specijalizirani veleprodajni centri na pojedinim lokacijama uređeni kao VELUGO izložbeno-prodajni saloni.

Povezani članci
14.11.16 Trgovina na veliko
Velpro sudjelovao u Grand Gourmet međunarodnom festivalu
05.11.16 Trgovina na veliko
Velpro obilježio 10 godina projekta „Plus Market“!
29.04.16 Strateški savezi
VELPRO i Nacionalna udruga obiteljskih i malih hotela potpisali Ugovor o suradnji
21.04.16 Financije i gospodarstvo
Agrofructus Grupa će voćem i povrćem opskrbljivati Maistrine hotele
23.02.16 Promocije
VELPRO predstavio nove premium vrste mesa u svojoj HoReCa ponudi
11.08.15 Trgovina na malo
VELPRO potpisao Sporazume o suradnji sa svim udruženjima malih trgovaca
01.08.14 Karijere
Poznić novi predsjednik Uprave Belja, a Kraljević Leda
04.07.14 Tvrtke i tržišta
Otvoren novi VELPRO centar u Zadru
08.05.14 Trgovina na veliko
Otvoren VELPRO centar na Rabu
24.05.13 Tvrtke i tržišta
VELPRO i Savez udruga malih trgovaca potpisali Sporazum o poslovnoj suradnji
10.04.13 Seminari, konferencije
Udruživanje male trgovine jedan od uvjeta opstanka
09.04.13 Strateški savezi
Potpisan Ugovor o Cash Poolingu između Saveza udruga malih trgovaca Republike Hrvatske i Privredne banke Zagreb
19.02.13 Trgovina na malo
METRO Cash & Carry Hrvatska pomaže kvartovskim dućanima
12.09.11 Trgovina na veliko
Poslovni dnevnik: Agrokor preuzima Roto Dinamic
12.05.08 Trgovina na veliko
Varaždin: Otvoren VELPRO centar vrijedan 15 milijuna eura
06.12.07 Vijesti
Ceh trgovine o aktualnoj trgovačkoj problematici
23.07.07 DOP
Velpro i Plus market uručili 14 automobila dobitnicima nagradne igre
21.03.07 Vijesti
U Plus Market partnerstvo ušlo oko 800 malih trgovaca
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa